contingut promocionat
llar infants alba logo

 

 

'L'Alba Llar d'infants' vol que les famílies de Sant Cugat tornin a ser les protagonistes

L'escola bressol està ubicada al centre de la ciutat, al carrer del Carme, 40

L'equip directiu de L'Alba, Llar d'infants, ha anunciat que tindran l’escola que sempre han somiat: plena de famílies acompanyant als infants en les seves primeres vegades i deixaran enrere les restriccions que va portar la pandèmia.

Cal recordar que el març del 2020 tot va canviar. El món va haver d’aprendre a viure d’una manera diferent, i, a l'escola bressol del carrer del Carme, 40, de Sant Cugat, que tot just començava un nou projecte l'actual junta directiva, van haver de protegir els infants no deixant circular adults dins l'escola. Les famílies deixaven els seus fills i filles a la porta de la llar i van confiar plenament en l'equip de mestres.

Ara, amb la nova normalitat, les famílies recuperen el protagonisme del centre.

Per què és important que les famílies siguin el centre a 'L'Alba - Llar d'infants?

En aquest nou context, volen afavorir l’autoestima, la seguretat i la motivació dels nens i les nenes, millorar les relacions no només de pares i mares amb els infants, sinó també les relacions entre educadores i famílies.

Creuen que l’escola ha d’oferir estratègies que facilitin la comunicació i la cooperació per part de les famílies empoderant-los i acompanyant-los en la criança dels seus fills i filles a través d’un contacte directe i continu. Per això, també recuperen l’entrada de les famílies a les festes tradicionals que faran durant el curs.

Per acabar, l'equip directiu del centre vol agrair un cop més a totes les famílies la confiança que els han donat aquests més de dos anys.

Si vols més informació d'aquesta escola bressol de Sant Cugat, contacta-hi!

Pati de l'escola bressol de Sant Cugat, Alba Llar d'infants. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem