contingut promocionat
afind espai criançainfantil logo

 

 

El centre Afind Deutsch espera amb il·lusió el Nadal

Afind Kindergarten celebra la festa de Sant Nicolau, seguint una tradició alemanya i catalana

L’espai de criança Afind Kindergarten celebra al desembre la festa de Sant Nicolau, seguint una tradició molt arrelada als països de parla alemanya i a Catalunya. És un dia per gaudir on els nens i nenes mengen les mandarines, les nous i la xocolata que els dona el mateix Sant Nicolau. És el premi que reben per cantar cançons de Nadal i vestir-se com cal. A més, els més grans poden aprofitar per deixar-li el xumet i el sant respon al gest de generositat amb l’entrega d’un obsequi especial.

Nadales trilingües

A banda d’aquesta celebració, durant tot el mes els infants de l’espai de criança aprendran nadales en castellà, alemany i català. Aprendre més d’una llengua és molt positiu per al desenvolupament cognitiu dels nens petits.  

Els beneficis d’aprendre més d’una llengua

Segons investigacions recents, el bilingüisme és molt beneficiós per a ells. No només millora la seva atenció, sinó que també entrena la seva memòria. A més, les nadales en català, castellà i alemany són una mostra més de l’interès del centre per apropar les cultures catalana i alemanya.

Tradicions catalanes amb normalitat

De fet, A Afind Kindergarten celebren les tradicions alemanyes i catalanes amb normalitat. Ho promou l’associació per a la promoció de les tradicions catalanes i alemanyes, Afind Tradicions, ja que  les dues cultures tenen molt en comú. Aquesta entitat vol apropar la cultura catalana a les famílies estrangeres que viuen a l’entorn i també ajudar a aquestes a integrar-se a la societat. A la vegada que les del país poden gaudir de les  tradicions alemanyes i conèixer una altra cultura.

Al centre se celebra la castanyada i els panellets, Sankt Martin, Sant Nicolau, fan el calendari d’Advent, fan galetes de Nadal a l’estil alemany, pinten ous de Pasqua i celebren també Sant Jordi i la revetlla de  Sant Joan.

Si vols que el teu fill aprengui en un ambient plurilingüe i multicultural, vine a conèixer Afind Kindergarten.

Façana Afind Kindergarten Sant Cugat, l'espai de criança infantil amb immersió lingüística en alemany. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem