contingut promocionat
Logo Pureza de María

 

 

Col·legi Pureza de María, una de les escoles de Sant Cugat més preparades per al futur

La proposta educativa d'aquesta escola de Sant Cugat és singular

Al Col·legi Pureza de María a Sant Cugat, es distingeixen per una proposta educativa única, consolidada en quatre pilars fonamentals que diferencien i posicionen l'escola com una de les millors opcions educatives a Sant Cugat.

  Portes obertes 2023-2024

Els pilars del projecte del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat

La internacionalització és un dels pilars més destacats. El compromís amb la preparació global dels estudiants es reflecteix en programes bilingües i en la promoció d'experiències internacionals. Aquests programes no sols amplien els horitzons lingüístics i culturals dels alumnes, sinó que també els preparen per a participar i destacar en un món cada vegada més interconnectat.

Un altre aspecte clau de la proposta és la identitat cristiana. Aquest pilar no sols orienta el caràcter educatiu, sinó que també impregna l'ambient amb valors de respecte, solidaritat i compromís social. Creuen fermament que l'educació no sols ha de ser acadèmica, sinó també formar individus ètics, responsables i amb valors.

La innovació és essencial en la metodologia d'ensenyament. Adopten les últimes tecnologies i enfocaments pedagògics per a garantir que els estudiants no sols estiguin preparats per als reptes acadèmics actuals, sinó que també estiguin equipats amb les habilitats necessàries per als desafiaments futurs. Això es tradueix en un ús efectiu de recursos digitals, aprenentatge basat en projectes i una educació centrada en el desenvolupament d'habilitats crítiques i creatives.

Finalment, les noves metodologies educatives col·loquen a l'estudiant en el centre del procés d'aprenentatge. Fomenten un ambient en el qual els alumnes són protagonistes actius, la qual cosa els permet explorar la seva curiositat i desenvolupar una passió pel coneixement. Aquesta aproximació fa que l'aprenentatge sigui una experiència dinàmica, interactiva i profundament enriquidora.

En el Col·legi Puresa de María, ofereixen una educació que va més enllà del convencional, preparant als joves per ser líders i agents de canvi.

  Portes obertes 2023-2024

Alumnes del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem