contingut promocionat
logo regina carmeli

 

 

Erasmus+ al Regina Carmeli: una oportunitat única per als estudiants del Vallès

El centre educatiu es preocupa no només per la qualitat de l’educació, sinó també per la internacionalització de l’ensenyament

El Regina Carmeli ha esdevingut un referent dins el programa Erasmus+ per Cicles Formatius, oferint als seus alumnes una experiència educativa única que millora notablement la seva preparació acadèmica i professional. El centre educatiu es preocupa no només per la qualitat de l’educació, sinó també per la internacionalització de l’ensenyament.

  Demana informació, ara!

Avantatges del Programa Erasmus+ al Regina Carmeli

Participar en un programa de mobilitat educativa, en aquest cas Erasmus+ per a cicles formatius, implica nombrosos avantatges per l’alumnat. En primer lloc, millora la qualitat de l’ensenyament i l’aprenentatge a tots els nivells educatius. Que es reflecteix en una formació més completa i adaptat als estàndards europeus, fet que augmenta considerablement la ràpida inserció al món laboral dels estudiants.

Un altre benefici destacat és la notable millora en les competències lingüístiques, tant dels estudiants com del personal docent, gràcies a la immersió en altres idiomes i cultures. A més, compartir coneixements i pràctiques amb estudiants d’altres països fa enriquir la visió del món i adquirir una consciència de la dimensió europea de l’ensenyament i aprenentatge.

erasmus plus regina carmeli

 

Aprenentatges per als alumnes en mobilitats Erasmus

Les mobilitats Erasmus+ ofereixen als estudiants realitzar pràctiques a les empreses que milloren significativament les habilitats lingüístiques de l'alumnat.

A més, aquestes estades permetran contextualitzar els aprenentatges acadèmics en un entorn laboral real, aporten una dimensió pràctica a tots aquells coneixements teòrics adquirits a l’aula. La immersió un una cultura europea diversa també apropa els estudiants a noves realitats i maneres de fer, enriquint la seva formació i fomentant valors com la tolerància i el respecte.

Així doncs, el centre educatiu Regina Carmeli ofereix diferents cicles formatius de grau mitjà i grau superior que formen part del programa Erasmus+. Aquest fet suposa una gran oportunitat per als estudiants de Rubí i rodalia que busquen una formació de qualitat amb una clara dimensió internacional.

No deixis escapar l’oportunitat de formar part de l’alumnat del Regina Carmeli que te al seu abast una experiència única que els prepara per a un futur prometedor en el món laboral europeu.

#Somregina

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem