contingut promocionat
logo escola europa santcugat

 

 

L'estimulació primerenca a l'European International School of Barcelona

Aquest centre educatiu de Sant Cugat compta amb un programa que respecta el desenvolupament individual de cada nadó

Avui se sap molt més sobre el desenvolupament del cervell i la importància dels primers anys de vida i estan totalment segurs que l'estimulació que un nadó rep durant els primers anys constitueix la base sobre la qual es donarà el seu desenvolupament posterior.

  Demana informació, ara!

Quan s'estimula als bebès els estan presentant diferents oportunitats per explorar, adquirir destreses i habilitats d'una manera natural perquè puguin entendre el que passa al seu voltant.

Com és el programa d'estimulació primerenca de European International School of Barcelona?

Amb l'estimulació primerenca que ofereixen sota el programa Créixer Junts, els bebès reben estímuls externs en interactuar amb altres persones i amb el seu entorn.

Com funciona l'estimulació primerenca a les sessions de Créixer Junts? Cada etapa de desenvolupament necessita diferents estímuls que es relacionen directament amb el que està succeint en el desenvolupament individual de cada nadó.

És molt important respectar aquest desenvolupament individual sense fer comparacions o pressionar el nadó. L'objectiu de l'estimulació no és accelerar el desenvolupament, forçant a assolir metes que no està llest per complir, sinó reconèixer i motivar el potencial de cadascú en particular i presentar reptes i activitats adequades que enforteixin la seva autoestima, iniciativa i aprenentatge.

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem