contingut promocionat
logo regina carmeli

 

 

Experts en formació professional: descobreix el Regina

L'escola ha aconseguit en 50 anys que més de 6000 alumnes hagin completat amb èxit la seva formació

Des de fa més de 50 anys, el Regina Carmeli s'ha destacat com a centre pioner en l'oferta educativa de formació professional. Aquesta llarga trajectòria ha aconseguit que més de 6000 alumnes hagin completat amb èxit la seva formació.

  Demana informació, ara!

Formació orientada al món professional

Al Regina s’ofereix una àmplia varietat de cicles formatius que responen a les necessitats del mercat laboral actual. Des del cicle mitjà de Cures Auxiliars d'Infermeria i Gestió Administrativa fins als cicles superiors de Comerç Internacional, Higiene Bucodental i Educació Infantil.

Regina Carmeli és una escola destacada en formació professional d'educació infantil. FOTO: Cedida

Regina Carmeli és una escola destacada en formació professional d'educació infantil. FOTO: Cedida

Un compromís amb l'excel·lència

El Regina està compromès amb la qualitat educativa, certificada per l'ISO 9001 i el Segell SMART, d’innovació educativa. Aquests segells de qualitat no només són un reconeixement a la gestió i organització interna, sinó també una garantia per als estudiants i les seves famílies que la formació rebuda compleix amb els estàndards més alts.

Regina Carmeli és una escola destacada en formació professional d'higiene dental. FOTO: Cedida

Regina Carmeli és una escola destacada en formació professional d'higiene dental. FOTO: Cedida

Acompanyament personalitzat

En aquesta escola entenen que cada estudiant és únic, i per això ofereixen una atenció personalitzada en un entorn familiar. L'objectiu és no només educar, sinó també acompanyar els estudiants en el seu creixement personal i professional. Aquest acompanyament es fa
especialment tangible en el procés de les pràctiques, on el curs passat (2022-2023) vam gestionar més de 250 convenis de pràctiques, assegurant que els nostres alumnes obtenen experiència real i valuosa en el seu camp i que permet als estudiants combinar l'aprenentatge en el centre educatiu amb el treball remunerat en empreses, augmentant així la seva experiència professional i millorant les seves oportunitats laborals després de la graduació.

Regina Carmeli és una escola destacada en  formació professional d'infermeria. FOTO: Cedida

Regina Carmeli és una escola destacada en formació professional d'infermeria. FOTO: Cedida

Docents que inspiren

Els nostres docents, professionals en actiu dins dels seus respectius camps, són la clau de la nostra proposta educativa. Aporten un coneixement pràctic i actualitzat, essencial per a un aprenentatge que respongui de manera efectiva als reptes del present i del futur.

Participació en el programa Erasmus+

Els alumnes de Cures Auxiliars d’Infermeria, Gestió Administrativa i Comerç Internacional participen de mobilitats europees subvencionades que permeten un aprenentatge integral de la llengua anglesa i que constitueixen una experiència inoblidable.

Regina Social Club

A banda del dia a dia curricular també desenvolupem activitats de convivència, viatges i celebracions que fan del Regina un centre únic en el qual aprendre i conviure.

En definitiva, el Regina Carmeli no només forma estudiants, sinó que prepara professionals altament capacitats per afrontar els desafiaments del món laboral amb èxit.

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem