contingut promocionat
Kids&Us logo

 

 

Per què inscriure a infants d’1 i 2 anys a anglès?

En els cursos de Kids&Us per a bebès s’incorporen factors claus per al seu desenvolupament

Inscriure als nens i nenes d’1 i 2 anys a cursos d’anglès és com il·luminar amb un raig de llum el seu camí cap a l’èxit. L’inici precoç en l’aprenentatge d’una llengua és clau per aconseguir resultats extraordinaris i duradors. És molt important que els infants descobreixin els fonaments de l’anglès des de les seves primeres passes perquè la immersió durant la seva primera etapa de vida crea les bases per a una comprensió més profunda de l’idioma i augmenta el seu desenvolupament cognitiu i la percepció visual. A més a més, en els cursos de Kids&Us per a bebès s’incorporen factors claus que la neurociència identifica com a elements destacats del procés d’aprenentatge com són l’estimulació sensorial i motriu.

El món màgic dels cursos per a bebès de Kids&Us

En els cursos per a nadons de Kids&Us s’acarona els alumnes amb estímuls sensorials delicats i diversos perquè aprenguin la llengua de manera natural. Amb l’ajuda dels seus amics entranyables, Linda i Mousy, símbols del mètode Kids&Us, els infants s’endinsen en un món de jocs meravellosos, descobriments emocionants i una forma d’aprendre plena de delicadesa. És com si aquests personatges prenguessin vida per omplir cada moment amb màgia i alegria.  A més, les famílies tenen l’oportunitat d’endinsar l’aprenentatge a casa amb els contes d’aquests personatges. Contes interactius, acompanyats d’àudios i cançons que faciliten encara més la connexió amb l’anglès i ajuden a crear moments de qualitat plens de tendresa entre pares i fills.

Testimonis actius del seu aprenentatge

En aquests cursos l’acadèmia d’anglès, Kids&Us, participa d’aquesta etapa tan especial de la vida dels menuts i es va configurant com un testimoni actiu de com va adquirint aquesta llengua tan important per al seu futur.

A Sant Cugat, els més petitons poden iniciar-se en l’idioma de l’anglès a través de dos centres:

  • Plaça de la Unió, edifici B, local 1 a Sant Cugat Centre
  • Carrer Dolors Bigas, 18 Local 2 de Volpelleres.

Kids&Us compta amb el curs de babies FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem