contingut promocionat

logo estatut

L'Institut l'Estatut obre portes per explicar el seu innovador projecte educatiu

El centre ofereix cicles formatius enfocats a les noves tecnologies i que es poden cursar en format dual

L'Institut l'Estatut celebrarà la seva jornada de portes obertes el pròxim dijous, 30 de març a les 18 hores per presentar la seva innovadora oferta de Cicles Formatius enfocats en les noves tecnologies i que es poden cursar en format dual. 

  Inscriu-te a la jornada!

L'institut ofereix dos Cicles Formatius de Grau Mitjà: el de Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) i el de Gestió Administrativa (GiA), a més de tres Cicles Formatius de Grau Superior: el d'Administració de Sistemes Informàtics (ASIX) i com a novetats el de Desenvolupament d'Aplicacions Web (DAW) i el de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM).

Més sobre el format Dual

Una de les classes del centre FOTO: Cedida

Una de les classes del centre FOTO: Cedida

El nou cicle de DAW, com tots els cicles de grau mitjà i superior que ofereixen en aquest centre, es poden cursar en format dual. Una nova modalitat d'ensenyament que incrementa les hores de formació que es fan a l'empresa i que es caracteritza per tenir un índex d'inserció laboral més alt. En aquest sentit, els alumnes acaben fent aproximadament 1.000 hores de formació remunerada a les empreses del sector. I és que es calcula que els graduats en cicles formatius tenen un percentatge d'atur 4 vegades inferior que la mitjana de joves de Catalunya.

El centre s'emplaça en un entorn privilegiat, entre el bosc de Ca n'Oriol i l'avinguda l'Estatut de Rubí.

 
Comentaris

Destaquem