Ja pots demanar els ajuts a les activitats d'estiu del 2024 a Sant Cugat

Per a l’actual convocatòria d’ajuts a les activitats d’estiu hi ha una “consignació pressupostària” de 120.000 euros

L’Ajuntament de Sant Cugat ha tornat a apostar per uns casals d’estiu inclusius amb una línia d’ajuts perquè cap família es quedi sense poder inscriure als seus fills en un casal d’estiu. 

Fins al 15 de maig, tots els infants i joves nascuts entre el 2006 i el 2020, empadronats i residents a Sant Cugat, podran sol·licitar els ajuts si compleixen els requisits.

Amb aquesta subvenció, l’Ajuntament considera, a través de  la regidora de Drets Socials, Igualtat, Feminismes i Cooperació, Gemma Aristoy, que es podran “reduir les desigualtats que existeixen a la ciutat en les activitats d’estiu”. “Per a nosaltres és una molt bona notícia que puguem tornar a facilitar aquests ajuts perquè és una de les situacions que genera més desigualtats entre els infants i joves aquí a la ciutat”.

Per a l’actual convocatòria d’ajuts a les activitats d’estiu hi ha una “consignació pressupostària” de 120.000 euros.

Qui pot sol·licitar els ajuts?

Nascuts entre el 2006 i el 2020
Empadronats i residents a Sant Cugat.

Com presentar les sol·licituds?

Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de maig  de manera telemàtica  a la seu electrònica i de manera presencial a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC). Podeu demanar cita prèvia a través d’internet, o bé al telèfon 010 (900 10 49 41 si truqueu des de mòbil o de fora del municipi).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem