contingut promocionat
ateneu logo

 

 

Ja pots inscriure't als nous cursos de l'Ateneu santcugatenc del primer trimestre

L'entitat santcugatenca proposa més de 200 cursos per a la tardor

L’Ateneu Santcugatenc presenta la proposta trimestral de cursos, tallers, monogràfics i programació cultural del primer trimestre del curs 22/23. Les inscripcions ja estan obertes fins a esgotar les places pels més de 220 cursos que tindran lloc del 26 de setembre al 22 de desembre a les seves instal·lacions de l’avinguda de Gràcia, 16.

  Inscriu-te ara!

Inscriu-te als cursos de l'Ateneu

Afanya’t a fer la inscripció des de casa (www.ateneu.cat/inscripcions) o presencialment al taulell de secretaria pel taller que més t’agradi d’entre les diferents famílies de cursos: Espai Família, Infants i Joves, Benestar: cos i ment, Idiomes, Fotografia, Formació, Dansa, Coneixements i Lleure, Narrativa i Literatura, Art i Creativitat, Hort i Jardí, Humanitats i Pensament, Informàtica, Cuina i Gastronomia...

Activitat formativa a l'Ateneu de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Activitat formativa a l'Ateneu de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Novetats per a tots els gustos

Mantenen la col·laboració amb el Museu del Còmic, on ofereixen cursos de Manga, Il·lustració i Còmic pels més petits i, com sempre, incorporen novetats per a tots els gustos amb propostes com ara Bachata, Projecte fotogràfic personal, Alimentació Saludable, Postals Nadalenques, Cultiva el teu hort, Meditació per a embarassades, Petites històries i molt més!

L'edifici de l'Ateneu es troba a l'avinguda de Gràcia FOTO: Cedida

Al setembre, sessions gratuïtes

Navega per la web www.ateneu.cat per ampliar informació sobre el contingut de cada curs, el professorat i el material necessari, o truca a l’Ateneu a 936 74 51 95 i et resoldran qualsevol dubte. A més a més, durant aquest mes ofereixen algunes sessions gratuïtes perquè puguis fer una classe de prova en alguns dels tallers, sempre amb inscripció prèvia.

'Amen Sam' tota la programació cultural

A la seva web també pots consultar la programació cultural prevista aquest trimestre. Exposicions, presentacions de llibres, xerrades, les Tertúlies Literàries, el cicle Òpera entre copes, els concerts íntims de La Cambra de l'Ateneu o el cicle Amen Sam sobre cultura del poble gitano constitueixen una programació completa i variada, majoritàriament gratuïta, de la que podràs gaudir sempre amb inscripció prèvia. Aquest dijous acolliran un concert de rumba gitana a la sala d’actes, i la setmana vinent inauguren dues exposicions que no et pots perdre.

Una de les activitats incloses dins la programació cultural de l'Ateneu de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Una de les activitats incloses dins la programació cultural de l'Ateneu de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Mercat de Pagès i Mercat de 2a mà

Des de l’Ateneu aprofiten per informar-nos que el dissabte 24 de setembre tindrà lloc una nova edició del Mercat de 2a mà de la Rambla del Celler. Les inscripcions per posar parada s'obren el 9 de setembre (des del dia 7 per socis i sòcies). I si el que vols és fer una compra conscient amb productes de temporada i proximitat recorda que l’Ecoateneu també organitza els Mercats de Pagès de la ciutat: setmanalment davant el casal de Mira-sol i el segon i últim dissabte de mes a la plaça de Sant Pere.

Mercat de segona mà organitzat per l'Ateneu de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Mercat de segona mà organitzat per l'Ateneu de Sant Cugat. FOTO: Cedida

  Inscriu-te ara!

Descarrega't els cursos i tallers de l'Ateneu del primer trimestre

cursos ateneu tardor

Pitja sobre la imatge per descarregar el programa

 

 
Comentaris

Destaquem