contingut promocionat
Logo Pureza de María

 

 

Més de 1.400 esportistes d'arreu d'Espanya a Sant Cugat pel Jocs Olímpics Pureza de María

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha acollit amb èxit la 4a edició de la competició dels col·legis Pureza de María d'àmbit estatal

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha acollit un esdeveniment excepcional, els IV Jocs Olímpics Pueza de María, que s'han dut a terme del 2 al 5 de març. Més de 1400 esportistes, acompanyats dels seus professors, monitors i algunes famílies, de tots els Col·legis Pureza de María d'Espanya s'han reunit per participar en una competició única. Un esdeveniment que ha reunit esportistes de diferents edats i ha demostrat que la passió per l'esport no té fronteres.

Núria Calvera, directora general del colegio Pureza de María de Sant Cugat, en el seu discurs d'inauguració dels jocs, va donar la benvinguda a tots els esportistes i les famílies aplegades i també va tenir paraules de record per la fundadora dels col·legis Pureza de María, Madre Alberta Giménez, que enguany se celebra el centenari de la seva mort.

A més a més, va destacar el "clima d'unitat" que es vol viure a les jornades, els valors de l'esport present a les diferents competicions i a la importància de l'esdeveniment com a lloc de trobada per forjar noves amistats. "Que al final d'aquestes jornades no sortim només amb medalles, trofeus o diplomes... sinó, sobretot, que sortim amb cares i noves amistats. Us animo que cadascú lliuri el millor de si... doncs al final, passi el que passi, tots guanyem", va dir Calvera.

I va acabar agraint a tots els membres de les comissions, els voluntaris, els professors, les empreses, els col·laboradors i patrocinadors l'ajuda per fer realitat les olimpíades.

A banda d'això, la cerimònia d'inauguració va comptar amb l'atleta olímpic Jesús Ángel García Bragado com a padrí dels jocs, i amb missatges molt especials de Rafa Nadal, el porter d'handbol del Barça i de la selecció espanyola, Gonzalo Pérez de Vargas i la jugadora de bàsquet del Barça, Itziar Llobet.

Els Diables de Sant Cugat van encendre la torxa olímpica en una espectacular celebració esportiva que va iniciar als IV Jocs Olímpics Pueza de María.

Alumnes del col·legi Pureza de María durant les IV Olimpíades Pureza de María. FOTO: Cedida

Alumnes del col·legi Pureza de María durant les IV Olimpíades Pureza de María. FOTO: Cedida

L'objectiu dels IV Jocs Olímpics Pureza de María

Aquesta reunió de diferents centres Pureza de María ha permès als alumnes conviure en un clima familiar, mentre han gaudit de competicions esportives, incloent-hi bàsquet, atletisme, futbol, voleibol i natació, així com Olimpíades paral·leles i altres activitats.

Les Olimpíades Pureza de María són una gran oportunitat per als alumnes d'interactuar amb altres estudiants i compartir les seves habilitats esportives. Aquest esdeveniment també demostra la dedicació dels Col·legis Pureza de María per promoure l'esport i l'educació en valors, així com la importància dels esdeveniments esportius per a la formació integral dels estudiants. Els IV Jocs Olímpics Pureza de María han estat un èxit i tots els participants han pogut gaudir d'aquesta experiència esportiva única.

 
Comentaris

Destaquem