Prepara't per a la tornada a l'escola i tria extraescolar per aquest curs

El TOT Sant Cugat ofereix a les famílies de Sant Cugat les millors propostes per a l'inici de curs i per a després de l'horari lectiu

La tornada a l'escola és una època intensa de corredisses per tenir-ho tot a punt per al dia que els nens comencen el nou curs escolar. És un temps per comprar material escolar i llibres, per fer revisions mèdiques, anar al dentista o l'oftalmòleg, etc. I també és un bon moment per planificar les extraescolars i apuntar als teus fills a classes d'anglès o música, a un taller per aprendre a dibuixar còmics o a inscriure's en una escola esportiva per iniciar-se en una disciplina o millorar en l'esport preferit.

A Sant Cugat tens al teu abast tot el que necessites perquè no t'hagis de preocupar de res i puguis tenir tot el que et cal per a tu o per als teus fills.

El TOT Sant Cugat t'ofereix una selecció de les millors propostes per a la tornada a l'escola i per triar extraescolar en aquest especial fet per a tu!


Clínica dental per a nens i nenes

moonz clinica dental infantil

 

La clínica dental Moonz, especialitzada odontopediatria i ortodòncia per a infants i joves a partir dels 6 anys, ha obert les portes a Sant Cugat i ofereix un 20% de descompte en ortodòncia. A més, la primera visita i estudi en ortodòncia són gratuïts.

Els nens viuran una experiència divertida en un nou concepte de clínica dental infantil. En aquest centre el teu fill o filla sempre és atès pel mateix professional. Aquest, a més, no va vestit de dentista, sinó que porta l'uniforme que a qualsevol nen li agradaria tenir. Quan estigui amb el teu fill al gabinet, recorrerà a diferents tècniques de joc per augmentar la diversió i reduir la seva por.

  Demana informació,ara!


Classes d'anglès per a nens i nenes

lacasitaingles

 

La Casita del Inglés torna el 10 de setembre a oferir classes d'anglès per a nens i nenes a les seves instal·lacions del barri de Volpelleres de Sant Cugat. Amb professors nadius i una oferta que s'adapta a cada edat des d'1 any fins als 12 anys.

Ofereixen una metodologia pròpia on els infants aprenen jugant (Play-based learning), classes online i presencials i també tallers i campaments. Si ho desitges, el teu fill o filla pot provar una classe gratuïta avui mateix.

  Demana informació,ara!


Extraescolars d'arts escèniques i cultura popular

extraescolars arts esceniques culturapopular SantCugat Unio

 

La Unió Santcugatenca promou activitats en els àmbits de les arts escèniques, la cultura popular i el lleure educatiu per a infants, joves i adults, les quals són organitzades pels col·lectius allotjats. El ventall d'oferta associativa acull la dansa d'arrel, els tallers de teatre, el cant coral tradicional, l'esplai, la punta de coixí, el cant gospel, el teatre amateur i el ball de bastons.

L'entitat, fundada el 1900, compta des de l'any passat amb una nova seu renovada al centre de Sant Cugat, la qual compta amb aules de ball, aules polivalents i espais escènics, així com una oficina d'atenció al públic que trobareu oberta de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h a l'Av. de Josep Anselm Clavé 13-17 (08172, Sant Cugat del Vallès). Les inscripcions a les activitats les podeu dur a terme a través del portal www.teatrelaunio.cat/activitats-curs-2022-2023, bé trucant al 936752057 o enviant un correu a info@teatrelaunio.cat.

  Demana informació,ara!


Extraescolars de cuina

Lextraescolars cuina sant cugat the playcook kids

 

The Playcook kids ofereix extraescolars de cuina a Sant Cugat. Són activitats innovadores, tant per a nens, joves com per a adolescents. Sessions dirigides a alumnes de 6 a 16 anys on es divertiran i aprendran a cuinar i a menjar millor.

Són activitats d'una hora de duració on es poden treballar receptes de cuina o temes específics com països o productes. Les extraescolars es diferencien de la resta en el fet que els nens i joves adquireixen valors i coneixements que els serviran per a tota la vida.

  Demana informació,ara!


Odontologia Integradora

saldana fletscher clinica dental equip

 

A Saldaña Fetscher Odontologia Integradora donen la benvinguda al nou curs 2022-2023 i us desitgen una bona entrada al nou curs, recordant la importància d'una bona salut bucodental, on el més important és mantenir l'hàbit de raspallat tres vegades al dia (mínim dues, matí i nit) i començant a introduir el fil dental o arcs dentals per evitar la impactació entre dents.

També des de la clínica us recomanen realitzar una revisió completa de dents, mucoses i grups musculars, complementant amb radiografies intraorals per comprovar que no hi ha càries entre les dents que no es veuen a simple vista. Les revisions les fan en funció del risc de càries dels petits, així, quan hi ha un alt risc de càries, fan les revisions cada 3 mesos, si és un risc mitjà, cada 6 mesos i si el risc és baix faran les revisions anualment. Molt bona entrada al nou curs!

  Demana informació,ara!


Metodologies STEAM

Certificat Steam Learning School agora santcugat international school

 

El curs escolar 2022-2023 és molt especial per Agora Sant Cugat International School que ha obtingut el reconeixement d’STEAM LEARNING SCHOOL, atorgat per ROBOTIX Hands-on Learning, líder europeu en la implantació de productes i metodologies STEAM i principal certificador de LEGO Education a Europa. El centre, ha realitzat un programa de capacitació del professorat i l'alumnat en competències digitals i computacionals a través d'un programa pioner on l'alumnat respon a reptes del món real a través del disseny, construcció i programació de robots.

Els programes es desenvolupen íntegrament amb productes i metodologies certificades de LEGO® Education SPIKE ™ Prime. Avui se senten molt il·lusionats de començar el seu primer curs escolar com a Steam Learning School i, al mateix temps, "compromesos amb el repte d'oferir el millor model educatiu i seguir innovant per als nostres alumnes", segons Jordi Ros, subdirector del centre.

  Demana informació,ara!


Cicle formatiu de Grau mitjà en activitats eqüestres

cantaio classes cavalls hipica santcugat

 

El Centre Tècnic Can Taió de Santa Perpètua de Mogoda, vinculat a la Fundació Barcanova, ha obert un cicle formatiu de Grau mitjà en activitats eqüestres (TAE), una formació oficial del Departament d'Educació que es comença a cursar el 7 de setembre.

En aquest curs els alumnes aprenen a muntar a cavall i a atendre l'animal i a dur a terme, correctament, el manteniment de les instal·lacions eqüestres. Té una durada de dos anys, segueix el calendari escolar oficial del Departament d'educació i està adreçat a alumnes de més de 16 anys.

  Demana informació,ara!


Classes de música

carme talleda

L'escola de música Carme Talleda ofereix a nens, nenes i adults, classes de música. Una formació que des del centre es veu com una forma d'obtenir uns valors espirituals, humans i culturals que serveixin d'impuls per canviar tot el que cal canviar i preservar tot el que es fonamenta en la resiliència, la concòrdia i la solidaritat.

Des de l'escola, entenen la música com a revolucionària i transformadora que obre cors, estreny llaços entre tots nosaltres i ens recorda, alhora, la nostra capacitat i grandesa. Carme Talleda proposa, a més de classes de música a partir dels 6 anys, formació en Llenguatge Musical segons la LOGSE, Preparació per al pas de Grau a Conservatoris de Catalunya i l'ESMUC i piano individual. A més, al centre musical s'imparteixen classes en català, castellà, anglès o francès.

  Truca i demana informació!


Tallers d'art

Pou d'art Tallers Tornada a l'escola Sant Cugat

 

Pou d'art fa més de 24 anys que ofereix diferents tallers per a nens i nenes, joves i adults. Un bon equip de mestres afavoreixen l’evolució en l’aprenentatge de cada alumne.

Expressió plàstica, dibuix, pintura, còmic, il·lustració i també costura i patronatge. Un llistat extens d'activitats formatives perquè, tant petits com grans, puguin iniciar-se en el món de l'art o perfeccionar la seva tècnica.

  Demana informació, ara!

I mentre els nens estiguin a l'escola, pots aprofitar per inscriure't en un dels cursos per adults que ofereix la ciutat.


Formació per a adults

cursos centre formacio persones adultes

 

El Centre de formació de persones adultes de Sant Cugat contribueix al fet que totes les persones desenvolupin les capacitats i actituds que els hi garanteixin la possibilitat de portar a terme el seu projecte personal i professional i facilitar-los la participació ciutadana.

Ofereix formació a les persones majors de 18 anys interessades en les següents titulacions oficials: Graduat en Educació Secundària (ESO), Preparació per a la prova d’accés a grau superior i grau mitjà Informàtica-COMPETIC, equivalència ACTIC: bàsic, mitjà i avançat. Anglès: Inicial, A1 i A2. Castellà: A1, A2 i B1. Català: Primer contacte amb la llengua i nocions sobre l'entorn social i cultural. Formació instrumental per assolir capacitats amb valor funcional que permetin exercir-les de manera autònoma en el seu procés formatiu i en la seva vida quotidiana.

  Demana informació, ara!


Classes d'anglès, francès i fins a 9 idiomes

sprint idiomes angles frances santcugat

 

Sprint Idiomes, la primera escola d'idiomes de Sant Cugat, us dona la benvinguda al curs 2022-2023! Aquest centre està especialitzat en l'aprenentatge d'idiomes des de 1973, i enguany arriba als 50 anys!. Ofereix classes presencials i online d’anglès i francès per a KIDS, TEENS i ADULTS i classes per a empresa en 9 idiomes. Compten amb els professors titulars del Grup Sprint. Horaris de matí, tarda i vespre.

Anglès i francès en tots els nivells i exàmens oficials de Cambridge i Delf. La Matrícula ja és oberta!

  Demana informació,ara!


Classes extraescolars de piano

estudi gemma estape

 

Els alumnes arriben a l’Estudi Gemma Estapé per fer una activitat extraescolar tan lúdica com sigui possible. Per sort, tenen prou llibres fets expressament per a ells, i de tal forma que, a la vegada que aprenen cançons, també adquireixen prou capacitació per avançar. Tot i que estan pensats per als infants fins a onze anys, també són útils per a treballar amb adults.

Alguns d’aquests llibres s’utilitzen en els primers cursos d’escoles de música oficials. Un cop acaben aquests mètodes, hi ha prou col·leccions de música clàssica, degudament ordenades pel grau de dificultat de menys a més, perquè l’alumne pugui continuar avançant de nivell, amb tot el temps del món per tenir les obres ben treballades. Si et motiva el pla d’estudis, t’esperen a l’Estudi Gemma Estapé.

  Truca, ara!


Extraescolars d'arts plàstiques en anglès

classes art nens Sant Cugat DOTS Art Studio Creative Minds

 

DOTS Art Studio for Creative Minds és un estudi d'art ubicat a Mirasol (Sant Cugat) que ofereix classes d'art en un entorn 100% en anglès on el més important és el procés creatiu i no el resultat. Sota el lema The joy is the process, not the end result (En català, gaudeix del procés, no del resultat final) els alumnes, nens i nenes de 6 a 12 anys, podran treballar amb aquarel·les, pintura acrílica, guaix, fang, paper-maixé, sorra, pintar sobre llenç o sobre paper o amb materials reciclats. Bàsicament, sobre qualsevol material que inspiri i que tingui un potencial creatiu.

A banda de les classes per a nens (i també adults), organitzen festes d'aniversari, tallers regulars i nits creatives. A més, pots provar l'experiència amb una hora de classe gratuïta per conèixer millor qui són i el que fan.

  Demana informació, ara!


Museu del Còmic

Museu Comic Tornem a lescola

Es tendeix a pensar que la lectura de còmics és una activitat orientada única i exclusivament a la població infantil i juvenil, quan no és així. Els còmics i novel·les gràfiques van més enllà de les històries d'aventures o de ciència-ficció, arribant a tocar una àmplia i variada temàtica que pot anar des de la història fins a la ciència.

Entre els beneficis que aporta la lectura de còmics caldria destacar el foment a la lectura, l'alfabetització visual i l'activació de la pensada.

  Demana informació, ara!


Classes de música tradicional

escola musica tradicional santcugat

 

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat ofereix des de fa més de 10 anys formació musical per a tothom, menuts, joves i adults. Tenen una àmplia proposta formativa per a descobrir, conèixer i iniciar-se en l'àmbit de la música tradicional, aprendre a tocar els instruments i perfeccionar la tècnica musical.

També podràs formar part d'algun dels grups de cant coral i polifonia, o bé participar en els tallers i activitats monogràfiques que programen o anar a la recentment inaugurada Casa de la Música Tradicional de Sant Cugat al carrer Castillejos, 24 (nova seu de l'entitat). Setmana de portes obertes del 5 al 9 de setembre de 17:00 a 19:00. Inscripcions obertes per al curs 2022-2023.
 

  Truca i demana informació!


Escoles esportives de tenis, pàdel, futbol i activitats dirigides

ce valldoreix casals estiu santcugat

 

El Club Esportiu Valldoreix, fundat l'any 1967, ha iniciat aquest mes de setembre el nou curs 2022-2023 de les escoles esportives. Classes de tenis, pàdel, futbol i activitats dirigides per a tothom.

El club compta amb entrenadors experimentats i instal·lacions úniques: 16 Pistes de terra batuda,  2 Pistes green set de superfície ràpida,  4 Pistes de Mini-Tenis, 14 Pistes de Pàdel, 1 camp de gespa de Futbol 7, 4 Sales Gimnàs i Fisioteràpia, 1 Piscina, 1 pista de Vòlei i Tenis Platja, entre altres.

  Demana informació,ara!


Classes de Bàsquet

qbasket escola basket

 

L'escola de bàsquet del QBasket Sant Cugat, un club obert a tothom, amb l’objectiu de què els joves jugadors progressin i aprenguin a través del bàsquet, ofereix classes a nois i noies de 6 a 8 anys els dimarts i dijous de 18:00h a 19.15. Els entrenaments són a l'Escola Turó de Can Mates.

Les inscripcions es poden fer a partir del 5 de setembre a qbasketsantcugat.com. Gaudeix del bàsquet amb la Qfamília!

  Demana informació,ara!


Escoles de ciclisme per a nens i nenes i joves

escola ciclisme unio ciclista santcugat

 

A la Unió Ciclista Sant Cugat tenen tres escoles de ciclisme de les especialitats de BTT, BikeTrial i Enduro. L'escola de BTT, a partir de 9 fins a 18 anys, practicaran i consolidaran les habilitats tècniques necessàries d'acord amb la seva etapa d'aprenentatge. Els dimarts de 18:30 a 20:00 h i els dissabtes de 9:00 a 13:00 h L'escola de bike, pels majors de 7 anys, s'ensenya als alumnes a dominar la bici de trial, per superar els obstacles amb equilibri i seguretat. Els dimecres de 18:00 a 19:30 h i L'escola d'Enduro, on joves de 14 a 18 anys entrenen enfocant-se en les futures competicions, però, sobretot, es treballen altres aspectes com ara els nervis, la resistència, la motivació d'equip, etc. Els dimarts de 18:30 a 20:00 h i un dissabte al mes, de 9:00 a 13:00 h.

  Demana informació,ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem