El restaurant 'El Rosetó' de l'Institut FP inaugura noves instal·lacions

Els alumnes del grau de Cuina i Gastronomia podran gaudir d'una millor experiència als fogons amb una cuina renovada

El restaurant El Rosetó de l'Institut de Formació Professional Sant Cugat ha presentat part de les seves noves instal·lacions. L'espai gastronòmic és un punt d'aprenentatge i diversió pels alumnes del grau de Cuina i Gastronomia, on posen en pràctica els fonaments apresos a les classes. La iniciativa de remodelació ha estat impulsada per la Conselleria d'Educació, amb un pressupost de 600.000 €.

La inauguració d'aquestes millores s'ha realitzat el 15 de febrer i ha comptat amb la presència del director de l'institut, Miquel Urrutia, i del conseller d'Educació, Josep González-Cambray. Tenint en compte que encara queda una segona fase de remodelació, el director ha mostrat el seu interès en què aquesta es dugui a terme a l'estiu, quan els estudiants no tenen classes. La finalitat d'aquestes millores és dotar als alumnes d'unes instal·lacions dignes per poder desenvolupar part de la seva carrera als fogons.

El restaurant va inaugurar-se l'any 2019 i ofereix servei d'esmorzars i menú migdia de dilluns a divendres, ubicat a la carretera de Rubí, número 107.  A l'acte també han assistit l'alcaldessa, Mireia Ingla, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, la directora dels Serveis Territorials d'Educació al Vallès Occidental, Maria Teresa Fons, i la regidora d'Educació, Pilar Gorina.

Acte inaugural. Exterior de les instal·lacions de 'El Rosetó'. Foto: Ajuntament

Acte inaugural. Exterior de les instal·lacions de 'El Rosetó'. Foto: Ajuntament

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem