El Centro Castellano-Manchego celebra les seves XXVII Jornades Culturals

L'entitat organitza fins a vuit activitats repartides entre aquest divendres, 26 de setembre i fins el 19 d'octubre

Francesc Carol serà el Quixot 2014. FOTO: Artur Ribera Francesc Carol serà el Quixot 2014. FOTO: Artur Ribera
El Centro Castellano-Manchego de Sant Cugat donarà el tret de sortida a les XXVII Jornades Culturals. La seu de l'entitat, situada al carrer Vallès, acollirà la majoria d'activitats previstes per celebrar el programa d'enguany, que s'estendrà des d'aquest divendres, 26 de setembre, fins el diumenge, 19 d'octubre.

Per a les Jornades Culturals 2014 s'han previst un total de vuit activitats de caire gastronòmic, informatiu, musical i lúdic, entre d'altres.

Programa de les Jornades Culturals 2014:
  • Divendres, 26 de setembre, a les 19.30 hores: Pregó a càrrec de Jordi González, cap de servei de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat i que fa una escassa setmana va ser l'encarregat del pregó a la Festa Major de Les Planes. A continuació es donarà pas al vi d'honor.
  • Dissabte, 27 de setembre, a partir de les 13.30 hores: Proclamació del Quixot, Dulcinea i Sancho, que recaurà sobre el tinent d'alcalde de Governació, Seguretat i Participació Ciutadana, Francesc Carol; Maria Garcia i Andrés Domingo, respectivament. Tot seguit menjar típic en homenatge als presents.
  • Dijous, 2 d'octubre, a les 19.00 hores: Conferència a càrrec de la Dra. Maria Maristany Bosch, otorinolaringòloga, sobre els roncs, mentre que la nutricionista Olga Novau, parlarà sobre el colesterol.
  • Dissabte, 4 d'octubre, a les 11.00 hores: Esmorzar pels socis i simpatitzants i jocs de saló (dòmino, parxís i cartes)
  • Diumenge, 5 d'octubre, a les 18.00 hores: Concert de piano a càrrec de Laura Martí Pons i Miquel Garcia Gomà, a l'Aula Magna de l'Escola de Música Municipal.
  • Divendres, 10 d'octubre, a les 18.00 hores: Concurs de truites i dolços fets a la paella. Al final es degustaran amb vi i refrescos
  • Dissabte, 11 octubre, a les 13.30 hores: Dinar d'honor del Quixot, Dulcinea i Sancho per a autoritats i socis. Se celebrarà al restaurant Talisman de l'avinguda de Cerdanyola.
  • Diumenge, 19 d'octubre, a les 18.00 hores: Concert de corals a l'Aula Magna de l'Escola de Música Municipal amb l'actuació de corals dels centres federats i entitats de Sant Cugat. A les 21 hores, clausura.

 
Comentaris

Destaquem