L'Estat Islàmic, la cadena perpètua i l'homofòbia, al ple municipal

El ple municipal de Sant Cugat se celebra aquest dilluns, 16 de març, a partir de les 19 hores. A les 18.30 hores és el torn de precs i preguntes dels ciutadans.

El ple municipal del mes de març, que se celebra a l'ajuntament aquest dilluns, porta a debat sis mocions dels partits polítics, cap de les quals estan exclusivament vinculades amb Sant Cugat. A partir de les 19 hores, les formacions debatran qüestions com l'Estat Islàmic, la llei contra l'homofòbia, la cadena perpètua, el dret a vaga o la LOMCE.

A les 18.30 hores serà el torn perquè els ciutadans s'acostin al Ple municipal i exposin als polítics les seves queixes i situacions. Com sempre, el TOT Sant Cugat explicarà totes les preguntes dels ciutadans.

Després de la sessió, Bernat Bella farà la crònica del ple amb un recull del més destacat. [Llegeix l'última crònica].

A banda de les sis mocions, l'ordre del dia del ple compta amb 19 punts més, amb qüestions com la masoveria urbana.

Despatx d'ofici
1. Proposta d’aprovació de l’esborrany de l’acta del Ple de data 16 de febrer de 2015.


Declaracions de la Junta de Portaveus 

2. Dació ó de compte de la Declaració de la Junta de Portaveus de suport al “Manifest 8 de març de 2015 – Dia Internacional de les Dones, el món local mou fitxa”​



Mocions dels grups municipals

3. Moció conjunta dels grups municipals d’ICV-EUiA, CiU, PSC i CUP per tal de difondre la Llei contra l’homofòbia.

4. Moció conjunta dels grups municipals de CiU, ICV-EUiA i CUP de rebuig a la LOMCE.

5. Tuit des de redacció 51369) Moció conjunta dels grups municipals d’ICV-EUiA i PSC per a la defensa de les llibertats i pel dret de vaga.

6. Moció del grup municipal del PSC per a la derogació de la pena de presó permanent revisable al nou Codi Penal.

7. Moció del grup municipal de la CUP-PA per la retirada del projecte de Llei de cooperatives de la Generalitat i en suport al cooperativisme català.

8. Moció del grup municipal del PP per a condemnar la violació sistemàtica dels drets humans per part del Califat de l’Estat Islàmic

Mobilitat, urbanisme i obres

9. Dació de compte de Decret de resolució de recurs de reposició contra la suspensió de tramitació d'instruments de gestió i de llicències urbanístiques en l’entorn de la Plaça Barcelona. (Expedient núm. 82007/14).

10. Proposta d’acords de tramitació documentació ambiental de la modificació puntual i transcripció a escala 1/1000 del planejament vigent a l’àmbit de la Floresta (Exp. núm. 83002/14).

11. Proposta d’aprovació de text refós del Pla especial urbanístic per a la implantació d’una EDAR a Can Cortés (Expedient núm. 82010/07).

12. Proposta d’inici de tramitació de la modificació puntual i transcripció a escala 1/1000 del planejament vigent a l’àmbit de Can Trabal (Expedient núm. 83003/14).

13. Proposta de complementació d’acord de suspensió d’instruments de gestió i de llicències urbanístiques en l’entorn de l’Avinguda de Josep Anselm Clavé (Exp. 83006/14).

14. Proposta d’aprovació inicial dissolució Consorci urbanístic per al desenvolupament del Parc d’activitats econòmiques Can Sant Joan - ISJ:55/15.

15. Proposta d’aprovació mesures cautelars prèvies a la redacció de figura de nou planejament urbanísticExp. 82003/15 – ISJ:53/15.

16. Dació de compte de l’acord assolit entre l’Ajuntament, l’entitat Sostre Cívic i el col·lectiu 6Claus sobre la gestió de les cases dels mestres de la Floresta.


Economia, empresa, ocupaciño i comerç

17. Dació de compte dels informes de la Tresorera accidental de l’Ajuntament i del director financer de PROMUSA pel quart trimestre de 2014.

18. Dació de compte de la liquidació del Pressupost corresponent a l’exercici 2014, de l’Ajuntament i els quatre organismes autònoms, amb mínim històric en l'endeutament i pagament a proveïdors.

19. Proposta d’acord de modificació del Preu Públic Grup IX per a la prestació de serveis i cessió d’espais dels Museus municipals.

20. Proposta d’acord d’aprovació de Preus Públics per la prestació dels serveis del Patronat Municipal d’Educació, curs 2015-2016.

21. Proposta d’acord de modificació del Preu Públic Grup VIII per a la prestació d’altres serveis.

Governació, Seguretat i Participació Ciutadana

22. Proposta d’aprovació de la plantilla de personal funcionari i laboral de l’exercici 2015.

23. Proposta de concessió de compatibilitat per una segona activitat pública d’una funcionària interina de l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

24. Proposta de dació de compte del Decret de tinència d’alcaldia sobre modificació del programa d’igualtat per al personal amb discapacitat o necessitats especials.


Control dels òrgans de govern
25. Precs, preguntes i interpel·lacions dels regidors de l'oposició.

El ple es podrà seguir via Twitter a través de l'etiqueta #plestc i del @totsantcugat

 
Comentaris

Destaquem