El ple retira una moció socialista a favor de l'Hospital Vicente Ferrer

El PSC ha retirat la proposta després que CiU l'esmenés i no inclogués la continuïtat del projecte del nou equipament sanitari. Fixar una data d'obertura pel tercer cap era un altre dels punts de la moció

Els regidors socialistes debatent amb el regidor de Sanitat. Foto: À. Guinó Els regidors socialistes debatent amb el regidor de Sanitat. Foto: À. Guinó
El plenari municipal d'aquest dilluns, 20 de febrer, no ha votat finalment una moció del grup socialista que apostava per la continuïtat del projecte de construcció de l'Hospital Vicente Ferrer, desprès que la Generalitat l'hagi suspès, en el marc de les retallades en sanitat.. El grup socialista ha retirat la seva proposta a conseqüència de les esmenes que ha presentat CiU que no feien referència a aquest punt de la moció inicial. El PSC també volia fixar una data d'obertura de l'anomenat tercer CAP de la ciutat ubicat a Can Mates ja que la seva inauguració ha patit diversos retards. En paral·lel, els socialistes també proposaven especificar quines especialitats mèdiques es portaran a terme a la ciutat.

En aquest sentit el regidor de Sanitat Raül Granger, ha assegurat que a més de mantenir les especialitats mèdiques que donen cobertura a la ciutat n'hi haurà una més, l'otorinolaringologia.

Retrets
El regidor del PSC Pere Soler ha acusat al responsable de sanitat al consistori de tenir poca credibilitat. "Sí vostè estigués en la mateixa formació que en l'anterior mandat defensaria la sanitat pública com ho feia abans. Estan donant cobertura a les retallades de la Generalitat". Ha afirmat Soler. Al seu torn, Granger ha assegurat que "l'equip de govern dóna prioritat actualment ha optimitzar els recursos que es tenen i a recuperar les urgències als caps de setmana a més de mantenir les especialitats mèdiques que ofereixen els centres sanitaris de la ciutat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem