El PSC vol que es compleixi la normativa a Cal Castillo

El grup municipal vol garanties ambientals, sanitàries, de seguretat i de mòbilitat al nucli Zoològic

El PSC vol que el nucli zoològic del Cal Castillo compleixi totes les lleis necessàries. Després del possible acord a què han arribat el propietari de Cal Castillo, Josep Castillo, i l'Ajuntament de Sant Cugat per poder donar-li continuïtat a l'espai com a granja-escola, el grup municipal demana que s'entreguin tots els informes possibles que avalin el bon funcionament de Cal Castillo.

Segons el portaveu del grup municipal, Pere Soler, "el nucli zoològic ha de reunir totes les condicions exigibles per la llei que dóna cobertura als nuclis zoològics i les granges escoles". D'aquesta manera doncs, Soler demana que es generin diversos informes que certifiquin el bon ús de l'espai.

D'una banda el PSC exigirà un informe ambiental positiu del Parc de Collserola, un informe de seguretat i evacuació realitzat per l’ADF Protecció Civil amb la col·laboració del Grup d’autoprotecció del barri de Sol i Aire, i l’elaboració d’un pla específic de mobilitat “com a garantia que tot estigui previst en cas d’emergència”.

 
Comentaris

Destaquem