El restaurant VadeBacus ha estat seleccionat finalista del Premi Cartavi 2013. L'establiment santcugatenc ha estat escollit en la categoria de millor restaurant en el varem d'entre 15 i 35 euros de la província de Barcelona. Vicenç Sierra, copropietari del restaurant, ha explicat que la selecció "és un reconeixement a que ho estem fent bé" i ha afegit que el restaurant, que va obrir les seves portes ara fa dos anys, "presta un servei de vi cuidat al màxim".
El restaurant de la plaça de Barcelona competeix en aquesta categoria amb tres locals més: el Genial de Sabadell, La Terrassa del Museu de Terrassa i el Kan Bakus de la ciutat d'Igualada. L'entrega del premi es farà aquest dilluns, 9 de desembre, en una gala al Palau de Pedralbes, que serà presidida pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.
Què és el Cartaví?
Aquest concurs se celebra amb el principal objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen una defensa i promoció de les 11 denominacions d’origen catalanes. Cartaví és el premi que dóna l'Associació Vinícola Catalana juntament amb la Generalitat als millors restaurants en el tracte del vi català a cada província.
El restaurant de la plaça de Barcelona competeix en aquesta categoria amb tres locals més: el Genial de Sabadell, La Terrassa del Museu de Terrassa i el Kan Bakus de la ciutat d'Igualada. L'entrega del premi es farà aquest dilluns, 9 de desembre, en una gala al Palau de Pedralbes, que serà presidida pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.
Què és el Cartaví?
Aquest concurs se celebra amb el principal objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen una defensa i promoció de les 11 denominacions d’origen catalanes. Cartaví és el premi que dóna l'Associació Vinícola Catalana juntament amb la Generalitat als millors restaurants en el tracte del vi català a cada província.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok