El Sant Jordi solidari de Pim Pam Pum

L'entitat destinarà aquest any els beneficis de la diada a la delegació de Sant Cugat de la Fundació Oncolliga

Aquest Sant Jordi, l'entitat solidaria Pim Pam Pum de Sant Cugat, celebra per tercer any consecutiu la seva festa particular de la rosa i el llibre amb la finalitat de donar suport a la delegació local de la Fundació Oncolliga. D'aquesta manera, els recursos obtinguts amb la venda de roses es destinaran a millorar la qualitat de vida de persones diagnosticades amb malalties oncològiques, així com el seu entorn familiar.

Amb aquest objectiu, els Pim Pam Pum han pensat en fer una jornada ambientada en la llegenda de Sant Jordi, i portaran a terme diferents activitats per animar els santcugatencs i santcugatenques a participar de la festa a la plaça d'Octavià.

A banda de l’aparició de personatges de la llegenda, aquest any es presenten com a novetats els espectacles de dansa i teatre de les entitats locals Esbart Sant Cugat i Les Xandrines. Unes actuacions que començaran a les 17.30 hores. I, a més, durant la jornada, i com a novetat, es vendran galetes tradicionals de Sant Jordi i la venda de productes de l'entitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem