Cel ennuvolat per als pròxims dies a Sant Cugat

Les temperatures augmentaran lleugerament els pròxims dies

Comença el cap de setmana del 15 d'agost amb núvols a Sant Cugat del Vallès. Aquest dijous el cel estarà ennuvolat i no es descarten alguns ruixats al vespre. Les temperatures es mantindran estables.

 

Una previsió que es manté de cara al divendres, tot i que ja no s'esperen ruixats, i les temperatures començarien a anar a l'alça. El cap de setmana també estarà marcat per la presència de núvols, amb estones de sol, i temperatures que pujaran moderadament.

Pel que fa al conjunt de Catalunya, aquest dijous s'esperen precipitacions febles a punts de la meitat nord del litoral i del prelitoral a partir de mig matí. A partir de migdia s'esperen xàfecs d'intensitat entre feble i moderada al sector oriental del Pirineu i del Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est. La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament, mentre que la màxima serà pareguda o lleugerament més alta.

De cara a divendres, fins a mig matí el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos, tret de Ponent i la meitat sud, on romandrà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat en general, malgrat que creixeran nuvolades a punts del Pirineu que deixaran el cel localment mig ennuvolat en aquest sector. La temperatura mínima serà pareguda o lleugerament més alta, mentre que la màxima quedarà semblant o lleugerament més baixa, tret de l'interior del quadrant nord-est, on localment serà lleugerament més alta.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?