Temps inestable per començar la setmana a Sant Cugat

Les temperatures són més baixes, però remuntaran de cara al cap de setmana

La setmana a Sant Cugat del Vallès comença amb inestabilitat meteorològica. Després de les tempestes de matinada, aquest dilluns, 12 d'agost, el cel estarà ennuvolat, i hi ha la possibilitat d'algun ruixat durant la jornada. Les temperatures són més baixes durant la jornada, quan no es preveu que se superin els 30 graus.

 

De cara a dimarts, el temps serà similar, amb temperatures lleugerament més baixes i cel ennuvolat. Amb tot, cap a mitja tarda es podrien obrir clarianes. A mesura que avanci la setmana s'espera que la inestabilitat vagi quedant enrere i que les temperatures remuntin de cara al cap de setmana.

Pel que fa a la resta del país, la nuvolositat minvarà d'oest a est aquest dilluns a partir de mig matí, tot i que al Pirineu, al Prepirineu i al quadrant nord-est creixeran nuvolades que mantindran el cel localment molt ennuvolat en aquests sectors, i amb possibilitats de ruixats.

Pel que fa a les temperatures, la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Oscil·larà entre 21 i 26 °C al Pirineu, i entre 25 i 30 °C a la resta del territori. El descens de temperatura més acusat es donarà l'interior del país.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?