Els CAP de Can Mates i Valldoreix tanquen els divendres de juliol a la tarda

Els centres de Valldoreix i de Can Mates i el dispensari de Les Planes tanquen del 28 de juliol al 31 d'agost, així com les tardes dels divendres de juliol i el primer divendres de setembre

El CAP del Turó de Can Mates i el de Valldoreix no tancaran tots els divendres de juliol tal com s'havia informat amb antelació. Durant aquest mes de juliol els CAP del Turó de Can Mates i de Valldoreix només tancaran els divendres a les tardes a partir de les 14 hores, mentre que el dispensari de La Floresta tancarà els divendres a partir de les 13 hores. El mateix horari s'aplicarà el divendres 5 de setembre.

Pel que fa al mes d'agost, el CAP del Turó de Can Mates i el de Valldoreix sí que tancaran tot el dia. En concret tancaran entre el 28 de juliol i el 31 d'agost, de manera que tots els serveis es donaran, durant aquestes dates, al CAP del centre, situat al carrer de la Mina. Paral·lelament a aquest nou horari, el dispensari de la Floresta, ubicat al Centre Sanitari i Social del barri, obrirà els matins dels dies laborables del 28 de juliol fins al 31 d'agost, fins a les 13 hores.

 
Comentaris

Destaquem