Els carrers de Sant Cugat, plens d'estelades en resposta al 12 d'octubre

Unes 100 banderes independentistes han aparegut penjades a diferents indrets de la ciutat aquesta matinada de diumenge 12 d'octubre

A l'avinguda de Gràcia també hi ha estelades. FOTO: Lali Puig A l'avinguda de Gràcia també hi ha estelades. FOTO: Lali Puig
Una de les estelades de Coll Favà. FOTO: Lali Puig Una de les estelades de Coll Favà. FOTO: Lali Puig
Diferents indrets de Sant Cugat han aparegut aquest matí plens d'estelades, en resposta al dia de la hispanitat que se celebra aquest diumenge 12 d'octubre. En total hi ha un centenar d'estelades repartides per la ciutat com a la rotonda de Coll Favà, a la rotonda de l'arxiu, als accessos de l'AP7 a la zona del Centre Comercial o a l'entrada de l'Arrabassada, entre altres. Segons ha pogut saber el TOT, també hi havia banderes a la plaça de Can Cadena, les quals han estat retirades, tot i que no se sap per qui. 

La JNC i les JERC han convocat una roda de premsa per donar suport a aquesta acció, tot i que no han reivindicat els fets. El portaveu de la branca juvenil d'ERC, Lluc Cahís, ha assegurat que "estan contents per aquesta acció". De la seva banda, el president de la JNC santcugatenca, Pol Moragas, ha subratllat que la penjada d'estelades "per part de la societat civil demostren un cop més el suport d'aquesta ciutat al procés català, i a l'opció del "sí i sí" a la consulta del 9 de novembre". 

D'altra banda, L'Ajuntament ha explicat al TOT que es retiraran les estelades d'acord amb les ordenances municipals, les quals prohibeixen tenir elements penjats al mobiliari urbà i espais públics. 




La rotonda del pirulí plena d'estelades. FOTO: Lali Puig

 
Comentaris

Destaquem