Els pisos de protecció oficial de Sant Cugat estan quasi tots plens

La promotora municipal té 460 pisos de lloguer amb un índex d’ocupació del 98%

La promotora local d'habitatge de protecció oficial Promusa té col·locats el 98% de pisos que ha construït. Tots els habitatges de venda (1.199) estan ja ocupats ja que en els últims 4 anys, Promusa ha readjudicat 60 habitatges de venda que han estat recuperats per denúncies per ús fraudulent o per l’exercici de tanteig i retracte. Pel que fa el lloguer, la promotora té 460 pisos amb un índex d’ocupació que ratlla la totalitat de l’oferta.

Aquests habitatges són de tres règims diferents: de lloguer per a joves, de lloguer per a la gent gran i de lloguer en general. Per tipologia, tots els pisos de lloguer per a la gent gran estan ocupats. És a dir, els pisos construïts a la plaça de Lluís Millet (20) i a la plaça del Coll (18) registren una ocupació del 100%. Pel que fa als pisos de lloguer en general, l’ocupació és d’un 97,75%. Dels 187 pisos que sumen les promocions dels carrers de Benet Cortada (64), Vallseca (50), la plaça dels Rabassaires (72) i el carrer Vallès (1), n’hi ha 5 que no estan ocupats.

Quant als pisos de lloguer per a joves, l’índex d’ocupació se situa en un 96,8%. En xifres, això es tradueix en 8 pisos no ocupats dels 235 que existeixen a les promocions de la Penya Regalèssia (40), l’avinguda de la Clota (54), el carrer Mar de la Xina (35), Mira-sol Centre (23), la Caserna (24) i Can Minguet (59).

 
Comentaris

Destaquem