Els resultats del Pacte de Nit, a mitjans del mes de maig

Es continua treballant en com reordenar l'oci nocturn a Sant Cugat

La reordenació del mapa de bars i els horaris nocturns de Sant Cugat estarà enllestida abans que s’acabi el maig. El juliol de l’any passat, el regidor de Joventut, Raül Grangé, va convocar els propietaris dels locals d’oci, de les entitats i de les associacions de veïns per abordar l’oci nocturn.

Malgrat que en un principi es va dir que les conclusions de les reunions serien públiques per Nadal, diversos membres d’associacions i comerços van demanar més temps per negociar i estudiar les diferents propostes.

El regidor Raül Grangé mai no ha amagat que la seva intenció és ampliar els horaris d’obertura de bars i restaurants per tal de poder fer una copa després de sopar sense estar pendent del rellotge. Tot i això, aquest desig s’ha de conciliar amb el dret a descans dels veïns de Sant Cugat, que sovint es queixen quan els decibels d’un bar es fan notar més enllà de l’hora de sopar. El Pacte per la Nit també ha de solucionar la diferència d’horaris de tancament que tenen els locals de restauració de Sant Cugat. Cal recordar que, per exemple, el bars del carrer Elies Rogent han de tancar actualment a les 23 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem