Els socialistes demanen solucions per reordenar Can Solà

Els embussos i el 'botellón' s'han destapat com a dues constants en aquesta zona d'oci


El grup socialista de Sant Cugat del Vallès ha denunciat els problemes de seguretat i d'ordre que fa temps que es produeixen a la zona d'oci de Can Solà i pels quals presentarà una moció al proper ple de l'Ajuntament del 17 d'octubre. Als creuaments de la via pública, el botellón i la brutícia que s'acumula a la zona s'hi ha afegit els embussos que ha provocat l'obertura d'un nou Mc Donald's amb servei de recollida des de l'automòbil.

El regidor socialista Pere Soler ha demanat que des del consistori “s'afronti aquesta problemàtica” i que la Policia Local estudiï nous plans d'actuació per solucionar-la. D'una banda, ha proposat la creació d'un aparcament municipal gratuït per mirar de descongestionar les vies i l'establiment de més pas de vianants. D'altra, ha suggerit la millora del servei de transport públic per accedir a la zona i la promoció de plans informatius sobre el consum d'alcohol i drogues.

Tanmateix, el portaveu del grup socialista, Ferran Villaseñor, ha anunciat que presentaran una segona moció referent al projecte de la sala de concerts de Sant Cugat, que finalment ha estat cedida a l'empresa privada Nublo Live.

 
Comentaris

Destaquem