Els veïns de Can Borrull pagaran 150.000 euros menys per la urbanització del barri

Les obres d'urbanització haurien d'haver començat durant aquest primer trimestre de l'any, però no s'iniciaran fins el segon semestre

L'import que hauran de pagar els 71 veïns de Can Borrull per la urbanització del barri es reduïrà de 450.000 euros a menys de 300.000. Així ho ha assegurat el membre del Consell de Barri de les Planes, Eloi Merino, portaveu de l'Associació del barri de Can Borrull de la Rabassa del Pi.

Merino ha explicat que l'Ajuntament ja ha redactat el projecte inicial i que abans de l'estiu ja estarà l'obra licitada. El cost total és del voltant de 3 milions d'euros. Tenim la paraula de l'Ajuntament que les obres estaran a finals d'any". Inicialment, s'havia anunciat que les obres començarien en aquest primer trimestre del 2015; però no ho faran fins l'estiu.

Obert a modificacions
"L'equip de govern s'ha compromès a fer les modificacions que els veïns havíem demanat. Seguirem lluitant per millorar el pla aprovat", ha destacat Merino. I és que segons ha explicat, el consistori estaria obert a estudiar algunes de les propostes dels veïns que modifiquin el projecte.

Queixes
Alguns veïns han mostrat alguna disconformitat respecte el projecte d'urbanització i com s'està informant per part de l'Ajuntament. "Vam sol·licitar informació i no ens ha arribat res. No em valen les paraules. Volem que ens diguin quan costa l'obra. Volem les coses clares i per escrit", ha reivindicat Puri Moreno, representant de l'Associació de veïns Can Borrull.

Un altre veí ha qüestionat algun aspecte del projecte, com la rotonda que s'ha de construir a la zona: "La rotonda no la necessitem, ens incòrdia a tots".

 
Comentaris

Destaquem