Endesa reforçarà el servei a 160.000 clients amb una actuació a Valldoreix

L'actuació beneficiarà clients de Sant Cugat, Rubí, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac, Badalona i Barcelona

Amb l'objectiu de millorar i reforçar el servei a 160.000 abonats, Endesa ha realitzat un seguit de treballs a la línia d'alta tensió que s'ubica a la plaça de plaça Can Cadena, a Valldoreix. La intervenció en aquesta estructura forma part del subministrament que creua Collserola i s'allarga de Rubí a Sant Andreu amb un total d'11 quilòmetres. Els treballs de millora, l'han executat diversos operaris especialitzats i ha implicat la renovació del cable de terra i la instal·lació de fibra òptica, en tota la línia, sense haver interromput el subministrament elèctric.


La intervenció en la línia d'alta tensió, de 110 kV, permetrà automatitzar la instal·lació, de manera que es millora la fiabilitat del subministrament i en cas d'incidència, la possibilitat de detectar-la rapidament, segons ha explicat Julián Mateos, responsables de la divisió Catalunya Est.


L'actuació, que té un cost de 172.000 euros i forma part del pla de renovació de la companyia, beneficia als clients del grup a Sant Cugat, Rubí, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac, Badalona i Barcelona.

Els operaris han treballat a 28 metres d'alçada FOTO: M. Sagalés

 
Comentaris

Destaquem