ERC integra vuit independents a la seva llista electoral

Amb aquestes incorporacions Esquerra pretén que els perfils aportin experiència i punt de vista al projecte dels republicans

ERC ha tancat la llista electoral de cara als pròxims comicis municipals, que se celebraran el pròxim diumenge, 24 de maig, amb vuit independents provinents del món de les entitats, però també d'algunes corporacions públiques i privades. Els republicans han fet públic, via comunicat, quins santcugatencs i santcugatenques ocuparan diversos llocs a la llista que encapçalarà l'alcaldable Mireia Ingla.

Amb aquest moviment ERC incorpora persones vinculades a diferents àmbits de la vida santcugatenca perquè aportin experiència i punt de vista al projecte dels republicans amb l’objectiu de presentar un projecte transversal i proper a la ciutadania local. La proposta haurà de ser ratificada per la militància en l’assemblea que se celebrarà a aquest divendres, 27 de febrer.

A Ingla l'acompanyaran Francesc Duch: arquitecte, president del Club Muntanyenc 2006-2010, actualment és patró de la fundació de l’entitat; Xavi Ros: empresari, actual vicepresident del Sant Cugat Esport FC i implicat en la vida esportiva local; Ana Mazorra, directora d’una oficina local de La Caixa i vinculada a les entitats del tercer sector; Rogeli Pedró, antropòleg, escriptor i activista cultural; Joan Vallvé, treballador de Cugat.cat i vinculat al teatre local amateur i a la vida associativa de Mira-sol; Sílvia Narbona, llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB) i treballada als Laboratoris Esteve; Esther Madrona, publicitària, vinculada a la vida cultural i associativa local. El Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat i la Comissió de Carnaval són alguns dels espais on participa de manera molt activa i l'expresidenta de la Coordinadora d'Ampa de l'escola pública Carme Roca.

 
Comentaris

Destaquem