Es construiran 24 habitatges protegits de lloguer a Can Cabassa

L'actuació es fa en virtut dels compromisos adquirits per l'Ajuntament amb l'empresa ferroviària Adif, a la qual ha de pagar 7,5 milions d'euros

Promusa gestionarà la construcció i la redacció del projecte d'un edifici de 24 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer en un solar de propietat municipal ubicat a l'Àmbit del Pla de Millora Urbana de Can Cabassa. Aquesta actuació es fa en virtut dels compromisos adquirits per l'Ajuntament amb l'empresa ferroviària Adif per efectuar el pagament d'una part del deute de 7,5 milions d'euros com a conseqüència d'una expropiació d'uns terrenys que va fer el consistori l'any 2005.

Un cop feta la construcció de l'edifici, l'Ajuntament el vendrà a un privat i amb els diners de la venta, que es calcula que seran 3,5 milions, es pagarà a Adif. Amb tot, l'edifici continuarà mantenint la seva qualificació d'habitatge de protecció oficial. En el pressupost dels anys 2015, 2016 i 2017 es farà una reserva per construir aquests 24 habitatges de protecció oficial.

El pagament del deute amb Adif
L'Ajuntament farà dos pagaments parcials a Adif. A més d'aquest esmentat es farà un altre amb la cessió d'un solar per construir-hi habitatge lliure per un valor de 3,5 milions d'euros.

 
Comentaris

Destaquem