FGC reforça el servei del Funicular de Vallvidrera

Durant els caps de setmana, el moviment de viatgers al funicular supera els 190.000 viatgers anuals, prop de 1.800 persones al dia

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha reforçat el servei del Funicular de Vallvidrera els caps de setmana. L’iniciativa s’ha pres per preservar l’ordre en els fluxos de viatgers i ciclistes a les entrades i sortides al funicular, així com maximitzar l’aprofitament de les places ofertes.

Aquest operatiu es posarà en pràctica els caps de setmana i festius entre les 9 i les 17 hores, moment en què el volum dels viatgers és important, així com el de ciclistes i grups. Durant els caps de setmana, el moviment de viatgers al funicular supera els 190.000 viatgers anuals, prop de 1.800 persones al dia. A més a més, un agent estarà a la cabina de conducció del funicular situada a l’estació de Vallvidrera Superior.

Tanmateix, un agent d’estacions i un vigilant de seguretat estaran de forma permanent a les instal·lacions del funicular amb l’objectiu de controlar i regular el flux de viatgers i ciclistes i mantenir la regularitat del servei, sense produir cues ni esperes innecessàries.

Així mateix, Ferrocarrils donarà un impuls més al nou operatiu de reforç amb un redisseny de la imatge interior i exterior del funicular per tal de reforçar els missatges de servei sobre les condicions d’ús del funicular i maximitzar l’ús correcte de la instal·lació. La renovació consistirà en la substitució de tapisseries amb una imatge més actual, més resistents al desgast i en una gamma de colors que permet l’homogeneïtat amb les tapisseries d’altres unitats de trens del parc mòbil de FGC. 

Funicular de Vallvidrera. FOTO: FGC

Més informació
 
Comentaris

Destaquem