Després de quatre anys sense activitat, Lídia Gràcia, restauradora amb més de 25 anys al sector i formadora en escoles especialitzades, i Patrícia Muñoz, especialista en protocol, han tornat a obrir un restaurant molt necessari a la zona de Sant Joan. Força a prop de l’estació de FGC de Sant Joan i les principals comunicacions terrestres, el restaurant Advance by new Catering és un oasi de bon menjar i beure.
![Gambes del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida Gambes del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida](/uploads/s1/26/79/20/24/gambes-restaurant-santcugat-advance-by-new-catering_38_800x400.jpeg)
Gambes del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida
Menú diari, esmorzar i afterwork al restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering
De dilluns a divendres al migdia de 12:00 a 17:00, ofereixen un menú de 13,50 euros i una carta amb tots els detalls cuidats. Al matí, des de les 7:30 ja preparen esmorzars a demanda del client com entrepans. A partir de les 14:00 proposen tapes variades com musclos, escopinyes, gambes de llotja del mar Mediterrani o croquetes casolanes. Durant les primeres setmanes que han estat oberts, s’ha creat un clima d’afterwork encisador on la cervesa Gran Via, única per la seva lleugeresa, n’és protagonista.
![Plats del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida Plats del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida](/uploads/s1/26/79/20/31/plats-restaurant-santcugat-advance-by-new-catering_38_800x400.jpeg)
Plats del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida
Carn de qualitat superior
Directament d’Alemanya, serveixen carn de vedella de tall mantegós i amorosit amb la més alta qualitat. La carta de brasa, un altre dels atractius del local.
Un espai ideal per celebrar
El restaurant està ubicat en un establiment envoltat d’empreses i escoles i a tocar de la natura. Perfecte per escapar de la rutina laboral i organitzar esdeveniments d’empresa més relaxats i fer celebracions familiars. Per les seves característiques, van escollir aquest establiment. Pel lloc, l’àmplia terrassa i el contacte amb la natura.