contingut promocionat
Advance new catering restaurant santcugat

 

 

Advance by New Catering és una parada obligada en el camí

El restaurant és un oasi de bon menjar i beure a Can Sant Joan, la zona empresarial de Sant Cugat

Després de quatre anys sense activitat, Lídia Gràcia, restauradora amb més de 25 anys al sector i formadora en escoles especialitzades, i Patrícia Muñoz, especialista en protocol, han tornat a obrir un restaurant molt necessari a la zona de Sant Joan. Força a prop de l’estació de FGC de Sant Joan i les principals comunicacions terrestres, el restaurant Advance by new Catering és un oasi de bon menjar i beure.

Gambes del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida

Gambes del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida

Menú diari, esmorzar i afterwork al restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering

De dilluns a divendres al migdia de 12:00 a 17:00, ofereixen un menú de 13,50 euros i una carta amb tots els detalls cuidats. Al matí, des de les 7:30 ja preparen esmorzars a demanda del client com entrepans. A partir de les 14:00 proposen tapes variades com musclos, escopinyes, gambes de llotja del mar Mediterrani o croquetes casolanes. Durant les primeres setmanes que han estat oberts, s’ha creat un clima d’afterwork encisador on la cervesa Gran Via, única per la seva lleugeresa, n’és protagonista.

Plats del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida

Plats del restaurant de Sant Cugat Advance by New Catering. FOTO: Cedida

Carn de qualitat superior

Directament d’Alemanya, serveixen carn de vedella de tall mantegós i amorosit amb la més alta qualitat. La carta de brasa, un altre dels atractius del local.

Un espai ideal per celebrar

El restaurant està ubicat en un establiment envoltat d’empreses i escoles i a tocar de la natura. Perfecte per escapar de la rutina laboral i organitzar esdeveniments d’empresa més relaxats i fer celebracions familiars. Per les seves característiques, van escollir aquest establiment. Pel lloc, l’àmplia terrassa i el contacte amb la natura.

Carn de qualitat a la brasa al restaurant de Sant Cugat, Advance New Catering. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem