contingut promocionat
vegans santcugat logo (2)

 

 

Alimentació vegana per a tothom a Vegans Sant Cugat

És la nova proposta gastronòmica que ofereix la ciutat per als amants de l’alimentació saludable i el respecte per al benestar animal

Vegans Sant Cugat, al carrer Sant Jordi, 18 (molt a prop de l’estació d’FGC) és la nova proposta gastronòmica que ofereix la ciutat per als amants de l’alimentació saludable i el respecte per al benestar animal.

Formatge vegà de Vegans Sant Cugat. FOTO: Cedida

Formatge vegà de Vegans Sant Cugat. FOTO: Cedida

Tota una gamma de productes vegetals amb una aparença sorprenent

En aquest establiment, es poden comprar els mateixos productes que trobaríem en una xarcuteria convencional de carn, però amb productes 100% d’origen vegetal:   costelles, milanesa amb salsa de ximixurri,  brotxetes de seitan i de pèsols, formatges, pernil fumat, hamburgueses,   embotits variats, etc. 

Milanesa de Vegans Sant Cugat. FOTO: Cedida

Milanesa de Vegans Sant Cugat. FOTO: Cedida

Tota una gamma de productes vegetals amb els quals podem gaudir d’una barbacoa completament vegana.  Destaquen les costelles, amb un sabor intens, però un gust molt agradable a l’os que simula la yuca i el formatge Nutty Blue, el millor formatge vegà blau del món.  Però també podem comprar tota mena de complements com gambes i tonyina o nuggets, elaborats amb soja.

Postres vegans de Vegans Sant Cugat. FOTO: Cedida

Postres vegans de Vegans Sant Cugat. FOTO: Cedida

A més, la botiga proposa una selecció de postres veganes que elabora per a ells una pastisseria de prestigi. En aquest àmbit, calen subratllar el donut Lotus i el Kinder Bueno. També, un pastís de xocolata personalitzat amb el nom del comerç: Vegans Sant Cugat.  Kevin Lanzarote, un dels socis del projecte, assegura que tots els aliments que venen a la xarcuteria tenen un alt valor nutricional, però també treballen els seus productes amb la vitamina B12, un nutrient bàsic per al correcte funcionament de l’organisme.  Tant si ets consumidor de l’alimentació vegana, com si vols provar noves sensacions, has de venir a comprar a la primera xarcuteria vegana de la ciutat.

Façana de la botiga amb alimentació 100% d'origen vegetal, Vegans Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem