contingut promocionat
Condis Coll Favà

Aliments per rejovenir la pell

Sent constants es poden aconseguir resultats increïbles

Existeixen certs aliments que serveixen per rejovenir, aquests no només ajuden a nodrir sinó que també tenen resultats visibles després del seu consum de forma freqüent. 

 

Els aliments que més es recomanen per rejovenir són el kiwi, la maduixa, el tomàquet, la fruita que contingui vitamina C, els llegums, la soja, la ceba, l’all, el llevat de cervesa, els cereals integrals i els espàrrecs.

 

És ideal que porteu una dieta rica en aquests aliments, així aconseguireu que la pell es vegi i mantingui molt més jove i per més temps. 

 

Afegit a això, és indispensable que contribuïu a aquesta alimentació amb els líquids, per això es recomana que almenys es beguin 8 gots al dia d’aigua. Aquesta és la font de beguda més pura i fonamental que heu de tenir en compte tots els dies i no oblidar-vos. 

 

Per la seva banda, dels batuts naturals també són molt beneficiosos, però hi ha alguns que són més adequats que altres, com el de taronja, pruna i raïm.

 

Per altra banda, els fruits secs també serveixen per ajudar al rejoveniment i, per tant, heu de tenir un consum freqüent d’ells i que sigui d’una forma sostinguda per obtenir així resultats visibles.

 

L’alvocat és un aliment que posseeix propietats hidrants per a la pell, perquè té un gran contingut d’oli, i això fa que estimuli la formació de col·lagen i retardi així el procés d’envelliment per la seva gran font de vitamina E, afegit a això us ajuda amb els problemes de la pell com les èczemes, hematites i grans

 

Un altre dels aliments que heu d’implementar és el creixen, ja que és un diürètic natural que conté fitonutrients, és per això que l’ideal seria afegir una mica d’ells en l’amanida almenys dos dies a la setmana per aconseguir una pell clara i radiant.

Contingut patrocinat per

Condis Coll Favà
 
Comentaris

Destaquem