contingut promocionat
logo casa fuster

 

 

Alta cuina clàssica de temporada a Masia Casa Fuster

Masia Casa Fuster és un lloc ideal per escapar de la rutina diària a tocar del centre. Es tracta d’un restaurant amb diferents ambients, interiors i exteriors, amb molts al·licients gastronòmics. Max Touré és el cap de cuina des de fa tres anys i, des d’aleshores, cuina plats clàssics amb influència francesa i estil minimalista amb productes de temporada. Una proposta diferent i genial.

Magret d'ànec. FOTO: Cedida

Magret d'ànec. FOTO: Cedida

Nova carta amb protagonisme del producte

Fa pocs dies han renovat la carta per donar-li un protagonisme al producte. Dels plats destaca una reinvenció de la sopa d’all. Es tracta d’un pop amb aquesta sopa tradicional, tèbia i molt fresca per a l’estiu. També ofereix una experiència de sabors i sensacions a través d’un plat de colomí francès amb D.O. amb una textura de pastanaga molt interessant. Treballen també amb carns del país basc amb una bona infiltració de la carn. Tenen les de millor qualitat. Destaca també la Wagyu, la millor, que arriba directament des del Japó;  i la Top Marbled, una carn melosa i amb una molt bona infiltració.

Amanida d'hort. FOTO: Cedida

Amanida d'hort. FOTO: Cedida

Altres plats que valen la pena tastar són una amanida d’hort, que té una aparença molt atractiva que recrea un jardí amb acabats de llamàntol i caviar, o un magret d’ànec acompanyat amb els ingredients amb els quals s’alimenta l’animal. Han descartat els típics arrossos i proposen com a valor afegit, per exemple, un arròs amb carpaccio de gambes vermelles. La carta sintetitza, doncs, la cerca per la perfecció i converteix el restaurant en una parada obligada.

Espai privilegiat a Sant Cugat FOTO: Cedida

Terrassa de la Masia Casa Fuster de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Terrassa de la Masia Casa Fuster de Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem