contingut promocionat
Condis Coll Favà

Amanides fredes per passar millor la calor

ESPAI PUBLICITARI. Les amanides són un bon plat per fer front a les altes temperatures

Quan el mercuri aconsegueix les màximes temperatures i els plats calents no vénen de gust, una manera de refrescar-se és consumint amanides fredes, que a més són molt fàcils de preparar i que et pots portar per fer un pícnic o passar el dia a la platja, ja que no és necessari escalfar-les.

Existeix una gran varietat d'amanides fredes que es poden preparar. La primera és la típica d'enciam i que es pot acompanyar amb molt diversos ingredients com, per exemple, els espàrrecs, blat de moro, ceba, tomàquet, cogombret i cogombre, entre d'altres. 

Les amanides d'enciam

Les amanides d'enciam poden ser mixtes com la que acabem de descriure; de pollastre, a la qual s'incorporaria un tros de pollastre empanat o pollastre fumat i salsa cèsar o rosa; o de formatge de cabra, per a la qual és millor utilitzar vinagre balsàmic de Pedro Ximénez o vinagre de Mòdena.

Aquesta amanida pot ser amb diferents tipus d'enciam, això és ja a gust de cadascú (iceberg, escarola, canonges) o d'espinacs.

Les amanides de pasta

L'altre tipus d'amanida freda que es pot degustar és la que porta pasta, se solen fer amb taurons o llacets, no obstant això, hi ha qui utilitza també els espirals. Perquè vingui més de gust, és recomanable que sigui de les de diversos colors, les que porten també verdura.

A aquestes amanides se'ls afegeix o carn o peix i es poden acompanyar amb salsa rosa o oli. Si decideixes que sigui amb carn el millor és posar pernil, bacó, una mica de formatge i olives. No obstant, si optes pel peix, és aconsellable que afegiu palets de mar, gamba cuita petita, tonyina i olives.

Amanida de mongetes verdes

I una altra de les amanides que t'apassionarà és la de mongetes verdes, aquestes es couen juntament amb uns pèsols i unes pastanagues. Després d'esbandir-les se li afegeixen uns trossos d'ou dur i pebrot vermell trossejat i ja tens una deliciosa amanida de verdures. Pots afegir-li si vols tomàquet i una mica de tonyina per donar-li més sabor, un plat ple de fibra i nutrients que t'encantarà per a l'estiu.

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem