contingut promocionat
Condis Coll Favà

Anivellar el sucre de manera natural

Hi ha molts aliments que ajuden a regular el nivell de sugre a la sang de manera natural

És freqüent que amb la dieta occidental tradicional els nivells de sucre a la sang, amb el temps, es vegin alterats, la qual cosa pot provocar alguns símptomes físics com mareigs o fatiga, o, en casos més avançats, diabetis tipus 2.


Si bé l’abús de sucres i de carbohidrats és la principal causa que contribueix a una pujada del sucre a la sang, altres factors com l’estrès, el sedentarisme o la genètica, poden tenir molt a veure.


Veiem una sèrie d’aliments que estan recomanats per ajudar a normalitzar el sucre a la sang.

La canyella

La canyella s'utilitza des de sempre amb resultats positius en la reducció de la glucosa a la sang.

El seu consum regular fa que les cèl·lules siguin més sensibles a la insulina i, com a resultat, converteixen el sucre a la sang en energia més efectivament.

El peix blau

El peix blau, com la tonyina, el salmó, el besuc, entre molts altres, és essencial per a la salut del cor i del sistema cardiovascular.

Però, a més, també augmenta la sensibilitat a la insulina dels diabètics.

La fibra

Segons un estudi, les persones que van consumir entre 24 i 50 g de fibra al dia van observar una millora important en els seus nivells de sucre a la sang.

L'all

El consum diari d’un all cru pot ajudar a reduir el sucre a la sang en pacients amb diabetis tipus 1 i 2.

Les llegums

La ingesta de llegums, com els cigrons, les llenties i les mongetes blanques, també ajuda a prevenir la diabetis i problemes cardiovasculars.

El te verd

El te verd és ric en antioxidants i en compostos que ajuden a baixar el sucre a la sang i evitar trastorns cardiovasculars.

Els fruits secs

El consum de nous i altra fruita seca pot reduir el risc de problemes del cor i cardiovasculars en pacients amb diabetis.

El seu contingut en omega 3 i àcids grassos essencials ajuda a desfer-se de l’excés de glucosa a la sang.

Les cireres vermelles

Les cireres vermelles contenen anthrocyanins, un compost que millora el problema de resistència a la insulina, redueix els nivells de sucre a la sang i els nivells d’inflamació en l’organisme.

El vi negre

El consum moderat de vi negre podria ajudar a reduir els nivells de sucre a la sang prevenint l’absorció de la glucosa pels budells.

Contingut patrocinat per

Més informació
 
Comentaris

Destaquem