Aprèn a fer un deliciós flam d'ametlles

Un postre fàcil i econòmic

Ingredients:

Per al flam:

380 ml de llet

6 ous

125 g de sucre

160 ml de nata

90 g d’ametlles mòltes

8 ametlles crues.

Per al caramel:

90 g de sucre

60 ml d’aigua.

Instruccions:

Preescalfeu el forn a 160ºC. Escalfeu l’aigua i el sucre en un cassó, removent perquè no s’enganxi, quan es formi el caramel, banyeu amb ell una flamera. Col·loqueu en el fons les ametlles senceres i reserveu.

En un altre cassó, escalfeu la llet, el sucre i la nata a foc suau. Aparteu del foc quan el sucre s’hagi dissolt. Barregeu amb les ametlles mòltes, afegiu els ous i bateu tot junt.

Aboqueu en la flamera. Coeu en el forn a bany Maria fins que qualli. Retireu, deixeu refredar i desemmotlleu. Serviu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem