contingut promocionat
arroseria .jihan santcugat logo

 

 

Arrossos de qualitat al centre de Sant Cugat

L’Arrosseria de Jihan està cridada a convertir-se en una de les icones del Barri del Monestir

L’Arrosseria de Jihan, situada a l’avinguda Ragull, 2 (a un minut del Monestir), ofereix arrossos de diferents tipus i plats de peix i marisc de qualitat. Més de deu arrossos diferents, entre els quals destaquen l’Arrossejat de Ceps i Zamburiñas i l’arròs negre de sèpia d’Arenys de Mar. També destaquen la paella marinera de peix i marisc, l’arrossejat de gambes d’Arenys o l’Arrossejat de Pop.

Molt més que arrossos

No només ofereixen arrossos, sinó també Rap al forn i tapes de mar com ara calamars a la romana i musclos a la marinera.  Destaca, a més a més, per altres plats com l’Entrecot de vedella de Girona, l’Amanida Xató, l’hamburguesa o els nachos.

Flor de carxofa feta al restaurant de Sant Cugat, Jihan. FOTO: Cedida

Flor de carxofa feta al restaurant de Sant Cugat, Jihan. FOTO: Cedida

 

Darrere els fogons està la Jihan, l’ànima del projecte, amb 12 anys d’experiència cuinant arrossos. Les seves mans treballen els plats quan es demanen i les seves habilitats culinàries es posen en pràctica amb cada comanda, assegurant que cada plat es confecciona amb l’amor i l’atenció que es mereix.

Tots els plats que es preparen estan cuinats amb ingredients frescos i de qualitat, seleccionats amb cura per garantir una experiència culinària excepcional. A la cuina, s’esforcen per fer servir productes locals sempre que sigui possible, col·laborant amb agricultors i proveïdors de confiança que comparteixen la passió per l’excel·lència en la gastronomia. Aquest compromís amb la qualitat es tradueix en cada plat que serveixen, assegurant que cada mossegada sigui un veritable festival de sabors frescos i autèntics.

Restaurant de Sant Cugat, Jihan. FOTO: Cedida

Restaurant de Sant Cugat, Jihan. FOTO: Cedida

La nova perla del barri del Monestir

Per totes les qualitats esmentades anteriorment, es pot afirmar que l’Arrosseria de Jihan està cridada a convertir-se en una de les icones del cèntric barri de Sant Cugat. El Barri del Monestir, un dels més antics de la ciutat i amb més història, compta amb una activitat comercial frenètica que des de fa uns anys s’ha completat amb l’oferta exquisida d’aquest restaurant.

Es pot reservar taula als telèfons 93 501 80 51 o 698 96 30 63.

Façana del restaurant de Sant Cugat Arrosseria jian. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem