contingut promocionat
logo 9 reinas

 

 

Assaboreix les millors carns del món a Sant Cugat

9Reinas es posiciona entre els restaurants de la ciutat amb una oferta basada en les carns millors valorades del món

Amb més d’11 anys d’experiència, el Grup 9Reinas ofereix a Sant Cugat la millor proposta de carns del món, amb un alt nivell de qualitat i servei. Per tant, 9Reinas es posiciona entre els millors restaurants de la ciutat amb una oferta gastronòmica centrada en carns a la brasa.

carn alabrasa restaurant santcugat 9reinas

carn alabrasa restaurant santcugat 9reinas

Carns del món delicioses

La carta de 9Reinas no només permet gaudir de les millors carns argentines, sinó que també ofereix les varietats més delicades: Angus, Black Angus, La Finca… Els productes típics d’Argentina, com les empanades o milaneses, es presenten amb matèria primera i elaboracions d’alta qualitat. També, a 9Reinas Sant Cugat trobaràs una àmplia carta de vins, amb molta presència de vins argentins exclusius, que maridaran a la perfecció amb els talls de carns que escullis.

carn brasa restaurant santcugat 9reinas

carn brasa restaurant santcugat 9reinas

 

Si necessites un espai privat per a reunions o celebracions, a 9Reinas trobaràs el lloc ideal. Pregunta pels seus menús especials per a grups.

Taula carn alabrasa restaurant santcugat 9reinas

 

5 espais gastronòmics 9Reinas

El Grup 9Reinas compta amb 5 espais gastronòmics centrats en el món de les brases: 9Reinas Sant Cugat (C/  Sant Bonaventura, 3), 9Reinas Barcelona (C/ València 267 i C/ Ganduxer, 28), Casa Blava a Molins de Rei i Darvaza Barcelona, que aviat complirà el seu primer any de vida.

Un lloc tranquil on gaudir amb família o amics

 
Comentaris

Destaquem