Atreveix-te amb aquest formatge tendre amb figues

La figa és dieta habitual a la zona mediterrània des de fa molt

Ingredients:

1 kg de figues

250 g de formatge tendre

4 cullerades soperes de llet

1 gotet de vi de Porto

Sucre.


 

Instruccions:

Renteu les figues, talleu la cua i talleu-les en quatre trossos. En un bol, barregeu-hi bé el formatge, la crema de llet i el sucre, fins que quedi una pasta ben llisa. En uns petits bols individuals, distribuïu-hi les figues i el formatge, barregeu-ho ben barrejat i ruixeu-ho amb un rajolí de vi de Porto, poseu-ho a la nevera.

Serviu-ho fred. La figa és dieta habitual a la zona mediterrània des de fa molt. Ja a les piràmides de Gizeh (4.000 - 5.000 anys aC) hi apareix representada la recol·lecció. El poble berber la considera un símbol de fecunditat i resurrecció.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem