Autèntiques pizzes artesanes a domicili

A Pizza Market totes les pizzes estan elaborades amb oli d’oliva verge i la millor mozzarella italiana

Amb quatre establiments: Esplugues, Sants, Sarrià i Sant Cugat, Pizza Market s’ha posicionat en poc temps com una alternativa gastronòmica que ofereix pizzes de qualitat amb servei a domicili, i segons la filosofia de la casa, amb la millor qualitat al millor preu.

La massa és ultrafina i cruixent, elaborada amb farines importades d’Itàlia, els ingredients súper frescos del mercat (sense congelats) i el tret diferencial es basa en el fet de que es pot considerar una pizza de restaurant però a domicili.

Pizza Market ofereix una atenció personalitzada i una entrega a casa o a l’oficina ràpida i eficaç. A banda de les pizzes, també podeu demanar amanides (amb quatre varietats), begudes i postres.

Les pizzes estrella

Totes les pizzes estan cuinades amb productes frescos. FOTO: Artur Ribera

Però si passem a les recomanacions ens quedaríem amb la Rein”(amb pernil dolç, ruca, xampinyons i parmesà); la de foie (amb ceba caramel·litzada, ruca, pernil d’ànec i foie micuit); la Gran Formaggio (amb mozzarella, rocafort, gruyère, cabra, provolone i nous); la Di Capra amb el doble de formatge de cabra o la singular Ses Illes amb sobrassada de Mallorca. Tot un plaer per als sentits. Tasteu-les. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem