contingut promocionat
Condis Coll Favà

Batuts de fruita nutritius

Hi ha batuts que aporten un plus de vitamines, minerals i molt de sabor

Una bona manera de consumir més fruita i de més varietat és preparant-se batuts saborosos, sobretot en aquesta època de l’any en què els termòmetres comencen a pujar: nodreixen, refresquen i sacien, què més es pot demanar?


Us suggerim algunes opcions de batuts de fruita ideals per incorporar a la vostra dieta quotidiana.

Batut de préssec i llimona

Una combinació que, encara que sigui una mica estranya, resulta exquisida.

Necessitareu 6 préssecs, 2 llimones, 400 ml de llet desnatada i sucre (al gust, encara que també pot reemplaçar-se per algun altre edulcorant natural o bé per mel).

Peleu els préssecs, traieu-ne l’os i talleu els préssecs a trossos.

Espremeu el suc de les llimones i poseu-ho tot en el got de la liquadora, afegiu-hi la llet i processeu-ho bé fins que quedi homogeni i amb escuma.

Batut de poma, maduixa i soja

En aquest cas utilitzareu com a líquid 400 ml de llet de soja i 150 ml de suc de taronges, a més de 4 pomes golden i 200 g de maduixes o fruites del bosc.

Renteu i peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les a trossos.

Renteu les maduixes, netegeu-les i afegiu-les a les pomes dins la batedora.

Afegiu-hi el suc de taronja i la llet de soja, i processeu-ho bé fins aconseguir un batut escumós.

Beveu-ho immediatament per aprofitar-ne bé els nutrients.

Escumós de plàtan amb xocolata

Necessitareu 300 g de gelat de xocolata, 300 ml de llet i 100 g de plàtan.

Introduïu el gelat, el plàtan tallat, i la llet en el got de la processadora i combineu-ho fins aconseguir una crema homogènia.

Serviu-ho de seguida, ben fred.

Batut de fruites d’estiu

Necessiteu 200 g de síndria, 100 g de nectarines o préssecs, 200 g de pera i 200 g de iogurt natural desnatat.

Renteu i peleu la fruita, talleu-la a trossos i barregeu-los a la batedora junt amb el iogurt.

Tritureu-ho i barregeu-ho bé. Consumiu-ho al moment.

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem