contingut promocionat
Condis Coll Favà

Berenars sans per als nens

ESPAI PUBLICITARI. Els berenars per als més petits de la casa han de ser sans i variats

Un berenar sa és molt important a l’hora de cuidar la salut dels nens. Tots sabem que és fonamental portar una dieta equilibrada, segons la qual tant adults com nens mengem de tot durant la setmana.

A més, els aliments més pesats i amb més càrrega de calories han de menjar-se durant l’esmorzar i el dinar perquè al matí és quan el cos necessita més energia i cremem més calories. Així doncs, necessitem uns berenars sans per “matar la gana” fins a l’hora de sopar i cobrir les necessitats de vitamines que necessitem durant el dia.

La fruita, un bon aliat

La fruita és un dels berenars més adequats i sans per a tot tipus d’edat, des dels nens fins a les persones grans, perquè té molt pocs greixos, aporta una quantitat de sucres saludables, té moltes vitamines, aigua i resulta molt còmoda i ràpida de preparar. Cada temporada les fruites són diferents, per la qual cosa els berenars poden canviar i ser diferents en cada època de l’any.

Als nens no els acostuma a agradar prendre la fruita fresca, però sí que es poden preparar altres alternatives perquè la mengin en el berenar. Per exemple, es poden fer broquetes de fruita macedònia amb suc de taronja (a l’estiu es pot comprar suc natural envasat) i a l’hivern esprémer-lo al moment. 

Una altra opció és fer batuts de fruita natural amb llet i dues o tres galetes. També es poden fer unes farinetes amb diverses fruites, suc de taronja i llet.

Els cereals també són una bona alternativa

Els cereals també poden ser un berenar sa, en la seva mesura justa. Preparar un bol de llet amb cereals integrals és una bona idea, ja que ajuda a anar millor al servei i no tenen moltes calories.

Sempre que es mengin cereals no cal abusar perquè menjar-ne en excés pot produir l’efecte contrari, un gran restrenyiment.

Berenars sans i consistents

Per als qui prefereixin prendre alguna cosa “més sòlida”, poden preparar-se un sandvitx vegetal amb enciam, tomàquet, una rodanxa de formatge, pit de pollastre o de gall dindi, ou dur i si ho prefereixen, una mica de maionesa.

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem