Bodega Tomàs, un restaurant autèntic al centre de Sant Cugat

La Bodega és el somni fet realitat del xef i propietari, Eduard Tomàs

Tomàs és el cognom d’una família de cuiners. Una família crescuda entre fogons i apassionada per la bona cuina. La Bodega és el somni fet realitat d’un d’ells, del seu xef i propietari, Eduard Tomàs. Un santcugatenc que cuina amb humilitat, heretant guisats tradicionals apresos en mans del seu avi Miquel que adapta en l’actualitat.

Una cuina de mercat clàssica amb pinzellades de creativitat

Recuperen receptes tradicionals d’arrels catalanes que preparen amb diferents tècniques i els hi donen un toc personal. Plats clàssics mediterranis que adapten al paladar més modern fent servir influències asiàtiques i llatinoamericanes per aconseguir sabors únics. A més, a la carta hi trobaràs vins de la terra pensats per maridar amb els plats i gaudir a cada glop.

Especialitats

Plats clàssics mediterranis que adapten al paladar més modern. Amb influències asiàtiques i llatinoamericanes.

Cal destacar:

El restaurant ‘Bodega Tomàs’ destaca per un servei a domicili de franc amb comanda mínima cada dia d’11h a 16h i de 19h a 23.30h a Sant Cugat i pobles del voltant.

A més, pots fer la teva comanda online a la web de l’altre restaurant del grup www.coocksantcugat.com.

D’altra banda, cal posar en relleu que l’espai és ideal per a fer-hi celebracions, ja que disposen de sala privada i la possibilitat de reservar tot el restaurant. Si vols gaudir una gran experiència gastronòmica, has de fer un mos en aquest establiment de Sant Cugat.

Bodega Tomàs FOTO: Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem