Cap i pota a la catalana, un plat tradicional

Hem de comprar les carns a la nostra carnisseria de confiança

Ingredients:

careta

tripa

tomàquets madurs

oli d’oliva

 cebes

 vi ranci

all

ramet d’herbes

pinyons

pa fregit

pebre negre i vermell

sal

Instruccions: 

La careta i la tripa es compren al mercat quasi cuites. Posem la carn en una cassola de fang, es cou tot, amb el ramet d’herbes, a quadrats no gaire grans.

Fregim amb l’oli, l’all, el pa, pinyons, pebre vermell i negre. A part, fregim, a poc a poc, tallada fina, el pebrot verd i el vermell. Agafem el morter i fem una picada (julivert i la resta); banyeu amb vi ranci.

Fem una bona samfaina amb els tomàquets triturats. Aquest plat, als anys trenta (temps de la República) era molt apreciat pels obrers de Catalunya; era l’esmorzar de forquilla.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem