Carnisseria Jordi, el nou comerç de barri

La carnisseria ofereix carn ecològica i realitza servei a domicili

En Jordi, mestre carnisser, ens fa pensar en les botigues de barri de tota la vida, de les que ja en queden poques però que gràcies a iniciatives com aquesta creiem que sempre perduraran.

El tracte directe i proper que crea vincles amb el client és el que molta gent troba a faltar avui dia i precisament aquí el trobareu.

La carnisseria de confiança, la que s’adapta al seu client i li serveix el que vol i de la manera que ho vol, amb una atenció molt personal i a gust de cadascú, just com el comerç d’abans, el comerç de barri.

Hi trobaràs de tot

La Carnisseria Jordi, un espai entranyable on trobareu de tot. FOTO: Cedida

Doncs així és la Carnisseria Jordi, un espai entranyable on trobareu de tot: vedella ecològica (de Girona), xai, pollastre, conill, porc, botifarres, hamburgueses al gust i un llarg reguitzell de complements que van des de llegums cuits del dia, a embotits envasats, pizzes, formatges, nuggets de pollastre, ous, conserves del Cantàbric, flams casolans i uns exòtics embotits de cérvol, senglar o estruç.

Ja ho sabeu doncs, a la Carnisseria Jordi teniu una mica de tot, i és un lloc de confiança, de qualitat i bon tracte. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem