‘Casa Fuster. Masia Sant Cugat’, tradició familiar

El restaurant ofereix una carta variada centrada en els millors plats de la cuina catalana

’Casa Fuster Masia Sant Cugat’  és un restaurant de qualitat ubicat en un entorn privilegiat de la ciutat amb una carta que es basa en la cuina tradicional catalana.

La carta ofereix una gran varietat de platets per picar amb croquetones de costella madurada 600 dies de truki, pernil ibèric, musclos, caragols a la llauna, pop a la gallega o calamar nacional.

Proposa també un assortiment d’amanides i entrants variats per començar a fer boca com raviolis, canalons de pollastre, escudella, steak tartar, etc.

 

De primer plat ofereixen diferents arrossos per triar i, de segon, peix de la llotja com rap, bacallà, Tataki de tonyina, etc. i, com a exquisideses de la casa, canelons de peus de porc, filet de vedella, melós de vedella, cua de vedell lacat i ‘callos’ tradicionals de l’avi Fuster.

A més, per als amants de la bona carn a la brasa i del bon rostit al forn de llenya, el restaurant ofereix peus de porc amb patates al caliu i espàrrecs, costelles de xai, botifarra ibèrica o una ració de garrí de la Vall dels Pedroches.

Les postres de la casa són un deliciós suflé de xocolata amb gelat de xocolata, crema catalana amb vainilla de Madagascar amb suc de gerdó i gelat de vainilla i infusió de fruits vermells amb cremós de xocolata blanca i macarons farcits.

‘Casa Fuster.  Masia Sant Cugat ‘ és un restaurant amb molt d’encant, d’estil rústic i amb vista al Parc de Collserola.

Si vols gaudir d’un àpat en parella, amb amics o en família, has de venir a aquest restaurant situat a l’avinguda de les Corts Catalanes, s/n de Sant Cugat, molt a prop de l’AP7 i B-30.

Vine a gaudir de la gastronomia de ‘Casa Fuster. Masia Sant Cugat’!

 
Comentaris

Destaquem