contingut promocionat
Matilda Logo 25 anys

 

 

Celebra Nadal, Cap d'Any i Reis al Matilda

En aquest restaurant podràs gaudir d'una gran experiència aquest Nadal amb els teus companys de feina, amics o familiars

Nadal és temps de família, amics i bons moments compartits a taula i al restaurant Matilda de Sant Cugat ho saben prou. Per això, ja ho tenen tot a punt per rebre’t amb menús especials per Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any i Reis. Una proposta pensada per celebrar i gaudir en un dels locals més icònics i històrics de la ciutat, situat al carrer de la Plana de l’Hospital, 7, a quatre passes del Monestir.

  Reserva, ara!

Nit de Nadal

Per a la Nit de Nadal (24 de desembre), Matilda proposa un menú amb aperitius com delícies de pernil ibèric, tartaletes d’ensaladilla i de maduixetes, entrant de milfulls de tomàquet, gambes i alvocat, i un principal a escollir entre bacallà confitat amb patata o ossobuco a la Bourgogne, amb postres i copa de cava. 

Nadal i Sant Esteve

Els menús de Nadal i Sant Esteve (25 i 26 de desembre) inclouen aperitius com el cruixent de tàrtar de tonyina o el brioche de ventresca, entrants clàssics com escudella, caneló o amanida de llagostí, principals a triar (llobarro, confit d’ànec o melós de vedella) i postres tradicionals amb tronc de Nadal i delícies de torró. 

Nadal a Matilda

 

Cap d'Any

Per Cap d’Any, el sopar ofereix aperitius i copa de benvinguda, entrants com el milfulls de foie o la tatin de tomàquet, principals a triar entre tournedó de filet o turbot, i un final festiu amb coulant, neules, torrons i grans de raïm amb cava. 

1 de gener i Dia de Reis, 6 de gener

Els menús del dia 1 i el del dia 6 de gener presenten primers com amanida de patata amb salmó, caneló trufat o còctel de gambes, seguits de pollastre farcit, entrecot o orada, i postres com pastís de formatge, tiramisú o macedònia.

Nadal al restaurant Matilda. FOTO: Cedida

 

Menús per a grups, a Matilda

A més de les dates especials, Sopar de Nit de Nadal, dinars de Nadal i Sant Esteve, Sopar de Cap d’Any, Dinar de Cap d’Any, Sopar de Reis i Dinar de Reis, aquest restaurant manté la seva oferta gastronòmica exclusiva per a grups. El restaurant presenta vuit menús variats elaborats amb productes frescos i de proximitat, ideals tant per a trobades d’empresa com per a celebracions amb amics o família.

Aquestes festes, Matilda et convida a celebrar amb una cuina mediterrània que combina tradició, qualitat i un ambient càlid al cor de Sant Cugat.

El restaurant de Sant Cugat, Matilda, és un dels clàssics de la ciutat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem