contingut promocionat
logo la flama de la bolera

 

 

Celebra Nadal amb 'La Flama de la Bolera'

Aquest restaurant està ubicat a la rambla del Celler, 35 de Sant Cugat

El 2022 ha sigut l'any de la represa de la normalitat. Hem tornat a viatjar i també hem recuperat l'hàbit d'anar al restaurant. Aquest Nadal hem de celebrar la vida com cal i res millor que anar a un restaurant amb plats de qualitat com els que ofereix 'La Flama de la Bolera'.

  Reserva, ara!

El teu àpat de Nadal a 'La Flama de La Bolera'

En aquest restaurant podràs gaudir de 3 menús de Nadal perquè puguis escollir el que satisfà més les necessitats dels teus amics, família o companys de feina.

plat restaurant santcugat laflama labolera

 

Gaudeix de plats de brasa en un emplaçament immillorable i una decoració excel·lent. Tindràs els millors plats per degustar tant si vens amb amics, familiars o companys de feina.

Si vols tornar a viure un Nadal amb plena normalitat, celebra la vida en aquest restaurant.

  Reserva, ara!

El teu restaurant de referència

La Flama de la Bolera és el nou restaurant de la mítica braseria santcugatenca La Bolera. En aquesta ocasió, La Flama amplia l'oferta del primer restaurant i s'adapta a les noves necessitats dels clients. La braseria obre cada dia de 8 a 24 h per tal de satisfer als clients, vulguin menjar, sopar, esmorzar o berenar. La carta de La Flama, a més, amplia la que ja coneixíem a La Bolera i presenta plats aptes per a persones vegetarianes o amb celiaquia.

La Flama es troba ubicada a la Rambla del Celler FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem